چیکن کیف یا مرغ سوخاری روسی که با کره طعم فوق العاده ای خواهید داشت ، مرغ سوخاری از خوراکی های خیلی خیلی محبوب و خوشمزه اس که میشه هرزگاهی توی خونه درست کنیم ، این مدل غذاها اگه توی خونه و با مواد اولیه تازه تهیه بشه خیلی خیلی بهتر از موارد رستورانی و فست فودیش هست و شاید حتی خوشمزه تر هم درست کنید.
مواد لازم مرغ :
چهار تکه سینه مرغ دو سینه کامل
دو عدد تخم مرغ هم زده
۳/۴ فنجان آرد
۱ و ۱/۲ فنجان آرد سوخاری
نمک و فلفل
مواد لازم کره :
هشت قاشق غذاخوری کره در دمای اتاق
یک پر سیر له شده
یک قاشق غذاخوری آبلیمو
دو قاشق غذاخوری جعفری خوردشده
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل
طرز تهیه :
مواد کره کیف رو در یک کاسه مخلوط می کنیم و به صورت یک لوله به قطر ۲ سانت درمیاریم و داخل سلفون می پیچیم و در فریز میگذاریم.
تکه های سینه مرغ رو در حالی که سلفون روش کشیدیم با بیفتک کوب کاملا می کوبیم.
سطح مرغ رو نمک و فلفل می زنیم.
کره رو از فریزر درمیاریم و ۴ قسمت می کنیم و هرتکه رو داخل یک تکه سینه مرغ می پیچیم.
فر رو با دمای ۷۰ درجه سلسیوس روشن می کنیم.
روغن رو در ظرف گودی داغ می کنیم ، مقدار روغن باید به اندازه ای باشه که وقتی مرغ رو داخلش قرار میدیم حداقل تا نصفش داخل روغن قرار بگیره.
آرد سفید ، تخم مرغ هم زده و آرد سوخاری رو در سه کاسه جدا می ریزیم.
برای پوشاندن مرغ های پیچیده اول اونها رو در آرد سفید بعد تخم مرغ بعد آرد سوخاری می زنیم و در روغن سرخ می کنیم.
تکه های مرغ رو در روغن خوب سرخ می کنیم تا طلایی بشه ، هر طرف تقریبا ۴ دقیقه
مرغ های سرخ شده رو روی صفحه سیمی می چینیم و در فر که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سلسیوس گرم کردیم ۱۰-۱۵ دقیقه می پزیم.
مرغ سوخاری و مرغ کنتاکی به دلیل ترد و خوشمزه بودن طرفداران زیادی دارد و مخصوصا بچه ها و نوجوانان اغلب عاشق مرغ سوخاری و مرغ کنتاکی غذای فست فودهستند.
امیدوارم از این آموزش آشپزی که بدون هیچ تجهیزات فست فود یه فستفود خوشمزه درست کردیم رو استفاده ببرید پیشاپیش نوش جان.