تجهیزات رستوران فست فود

تجهیزات رستوران فست فود کافی شاپ تالار کترینگ هتل

تجهیزات رستوران فست فود

تجهیزات رستوران فست فود کافی شاپ تالار کترینگ هتل

دستگاه سرخکن هنی پنی

سرخ کن تحت فشار هنی پنی سوخاری

سرخ کن تحت فشار هنی پنی سوخاری

قیمت : 46میلیون تومان

برند : HennyPenny Made in USA

ابعاد : 49در158در99 سانتیمتر

سرخ کن تحت فشار شرکت هنی پنی با بیش از ۵۰ سال سابقه ، برای اولین بار این دستگاه سرخ کن را به صنایع غذایی معرفی نمود ، سرخ کردن تحت فشار باعث ایجاد طبخ غذا در دمای پایین به جهت افزایش عمر مفید روغن و زمان طبخ سریعتر در هنگام اوج تقاضا می شود.

فشار همچنین باعث حفظ آب مواد غذایی شده و اصطلاحا آنها ، آبدار خواهند پخت و نیز سبب کاهش جذب روغن درون مود غذایی می شود.
امروزه سرخ کن های تحت فشار هنی پنی همچنان به رهبری صنعت برای کارایی بهتر ، دوام بالاتر و نوآوری ادامه می دهند.
سرخ کن تحت فشار گازی PFG 600 هنی پنی دما را سریعا از طریق تبادل گرمایی بسیار کارآمد بهبود می بخشد.
بطور متوسط این دما در میان پایین ترین دمای های گاز خروجی تولیده شده در صنعت میباشد. بازیابی سریع به معنی توان بالاتر ، کاهش هزینه های مصرف انرژی و افزایش زمان عمر مفید روغن دستگاه میباشد.
سرخ کن های تحت فشار گازی هنی پنی دارای یک قفل درب انحصاری و میله قفل کننده رنگی است که به آسانی باعث تضمین فشار عالی در هر زمان میشود.
یک سیستم تصفیه توکار سبب فلیتر کردن و بازگشت روغن داغ به چرخه در چند دقیق میشود.
دستگاه شامل پمپ و ظرف ، یا مدیریت کننده روغن داغ نمی باشد.
کنترل Computron™ ۸۰۰۰ مجهز به کارکرد خودکار و قابل برنامه ریزی است و همچنین شامل عملکردهایی برای صرفه جویی در انرژی، تصفیه و مدیریت پخت میباشد.
کنترل Computron™ ۱۰۰۰ دارای یک کنترل پنل دیجیتالی با نمایشگر ال ای دی LED است که قابلیت برنامه ریزی ساده و آسان را دارد.

قیمت هنی پنی

قیمت هنی پنی

امکانات استاندارد
سیستم انحصاری قفل درب سبب میوشد که درب تا زمانی که فشار به ۱ پوند بر اینج مربع(psi) برسد قفل نگه داشته شود.
میله قفل کننده رنگی با درزگیر محفظه، عدم خروج فشار را تضمین میکند.
ظرف سرخ کن از جنس استیل ضد زنگ مستحکم بوده و دارای ۷ سال گارانتی میباشد.
دستگاه دارای عملکرد بالای شعله با احتراق حالت حامد میباشد.
ظرف سرخ کن مستطیلی به گونه ای طراحی گردیده است که باعث ایجاد تلاطم برای پخت یکسان مواد شود.
فضای سرد در زیر مشعلها به افزایش عمر مفید روغن کمک میکند.
دستگاه دارای محافظ در مقابل افزایش یا کاهش دمای میباشد.
دستگاه دارای سیستم تصفیه توکار میباشد.
دستگاه دارای دربی از جنس آلیاژ آلومینیوم محکم ولی سبک به جهت مدیریت و کارکرد آسانتر میباشد.
در قسمت زیرین درب کانالی قرار دارد که وظیفه هدایت معیان به خارج از ظرف را در هنگامی که درب بالاست دارد.
لبه های برآمده بر روی سطح بالایی دستگاه سبب کاهش ریختن لکه روغن به اطراف می شود.
ساختاری از جنس استیل ضد زنگ سبب پاکسازی آسان و دوام بالای دستگاه می شود.
این دستگاه مقدار محدودی از فضای آشپزخانه را اشغال کرده و قرار گیری در کنار بقیه وسایل آشپزخانه به دلیل اشغال فضای کم امکانپذیر میباشد.
دستگاه دارای ۴ چرخ با استحکام بالا و ۲ قفل میباشد.
کنترل Computron™ ۸۰۰۰ در صورت تمایل به سفارش شامل هزینه اضافی میباشد
دارای ۱۰ چرخه پخت قابل برنامه ریزی میباشد.
دارای حالت مذاب میباشد.
دارای حالت آماده به کار میباشد.
داری حالت تمیزکردن میباشد.
دارای هشدار تشخیص آب میباشد.
دارای جبران کنندگی مقدار بار میباشد.
دارای کنترل نسبی میباشد.
دارای فیلتر سریع انتخابی و ردیابی قابل تنظیم فیلتر میباشد.
دارای نمایشگر دیجیتال ۱۶ کاراکتری با تنظیمات انتخاب چندین زبان میباشد.
کنترل Computron™ ۱۰۰۰
دارای قابلیت برنامه ریزی میباشد.
دارای نمایشگر ال ای دی زمان/دما میباشد.
دارای فلش های بالا/پایین ساده میباشد.
لوازم جانبی که همراه دستگاه هستند شامل :
صفحه فیلتر بیشینه با فیلتر استاندارد متوسط (PHT 2 پاکت فیلتر)
لوازم جانبی و گزینه هایی که بصورت جداگانه موجود میباشند:
اتصال مستقیم به ظرف دفع روغن
سبد ۳ طبقه
قفل دسته سبد
دسته و سبد فول سایز
تابه و دسته
پد فیلتر با جذب فوق العاده
فیلتر الصاقی شلنگ تخلیه
فیلتر تابه سیار

هنی پنی چیست

هنی پنی چیست

مشخصات دستگاه سرخ کن تحت فشار
ابعاد
ارتفاع ۱۲۱۹ میلی متر در حالت معمولی
ارتفاع ۱۵۷۵ میلی متر با درب باز
عمق ۴۸۳ میلی متر
ارتفاع ۹۹۰ میلی متر
ابعاد بسته بندی یک طبقه
طول ۱۱۴۳ میلی متر
عمق ۵۵۹ میلی متر
ارتفاع ۱۴۲۰ میلی متر
حجم ۰.۹۱ متر مکعب
وزن خالص : ۱۶۵ کیلوگرم

قیمت دستگاه هنی پنی

قیمت دستگاه هنی پنی

مقررات مربوط به فاصله مورد نیاز
بالا ۳۵۶ میلی متر برای باز شدن درب
کناره ها ۱۵۲ میلی متر برای گردش هوا
عقب ۱۵۲ میلی متر برای گردش هوا
جلو ۷۶۲ میلی متر برای حذف فیلتر تابه
فشار
فشار عملکرد Psi 12.0
تنظیمات شیر امنیت Psi 14.5
سیستم گرمایشی گاز طبعیی یا نفت مایع
تک شعله
۰.۵۰ در خط لوله
BUT/hr 80.000 یا ۲۱.۱ کیلووات
ظرفیت:
محصول ۵.۴ کیلوگرم
روغن ۲۲ لیتر
سیم برق اختیاری و دوشاخه فقط برای دستگاه با ولتاژ ۱۲۰ ولت عرضه میگردد.
دارای گواهی نامه های استاندارد آزمایشگاهی میباشد.

طرز کار با دستگاه هنی پنی

طرز کار با دستگاه هنی پنی

مشخصات ارائه شده
سرخ کن تحت فشار گازی مدل PFG 600 هنی پنی دارای ظرفیت ۵.۴ کیلوگرم برای هر بار بارگذاری مواد غذایی است و نیز دارای سیستم فیلتر توکار میباشد.
دستگاه همچنین می تواند با موارد زیر ادغام گردد:
Computron™۱۰۰۰ که یک کنترل دیجیتالی ساده با سیستم کنترل Computron™ ۸۰۰۰ دارای هزینه اضافی است با قابلیت برنامه ریزی یا عملکرد دستی، نمایشگر ال ای دی دیجیتال، حالت آماده بکار یا ذوب، جبران کنندگی مقدار بار، ردیابی و تاریخچه ۷ روزه از صافی است.
ظرف سرخ کن از جنس استیل ضد زنگ مستحکم دارای ۷ سال گارانتی میباشد.
دارای میله قفل کننده رنگی و سیستم قفل کن درب که سبب درزگیری محفظه و عدم خروج فشار را تضمین نموده و همچنین فشار psi 12 را در محفظه پخت نگه میدارد.
دستگاه دارای ۴ چرخ با استحکام بالا و ۲ قفل میباشد.
دارای کیت راه انداز با انتخاب محیط فیلتر میباشد.
ارائه دستگاه مرغ سوخاری با یک سال گارانتی تجهیزات فست فود و ده سال خدمات پس از فروش می باشد.

کیک دستور پخت

کیک اسفنجی ساده با پف زیاد

کیک اسفنجی ساده با پف زیاد

این دستور کیک اسفنجی رو وقتی امتحان کردم میتونم به جرات میتونم بگم که تصمیم گرفتم دیگه دنبال هیچ رسپی واسه درست کردن کیک اسفنجی نرم مگر این که گزینه بهتری رو تو آینده پیدا کنم ، این کیک اسفنجی چند خصوصیت خیلی خوب داره از جمله خیلی خیلی پف میکنه ، فقط احتیاج به ٤ تا تخم مرغ داره ، زرده از سفیده جدا نمیشه و واسه همین خیلی راحت و بی دردسر درست میشه ، خیلی لطیف و نرمه ، کیک خیلی بافتش سبکه ، پایه کیک خیلی خوبی واسه کیک های تولد ، مهمونی و عروسی هست.

اما یه نکته مهم تو درست کردن این کیک هست اینه که باید مواد خیلی خوب با هم مخلوط باشند.
اگه دیدیم کیکمون خوب پف نکرده علتش می‌تونه خوب مخلوط نکردن باشه یا اگه خیلی‌ هم بزنیم در نهایت با یه کیک سنگین زمخت روبرو هستیم که همه زحمتمون به باد رفته.
خوب با این اوصاف بریم واسه درست کردن این کیک خوشمزه.

مواد لازم :
تخم مرغ ٤ عدد همدمای اتاق
شکر ٢ پیمانه
وانیل ١ قاشق چای خوری
١ پیمانه شیر
کره ١/٤ پیمانه
آرد معمولی ٢ پیمانه
بکینگ پودر ٢ قاشق چای خوری
نمک ١/٤ قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد

طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد

طرز تهیه :
قبل از آماده کردن کیک باید همه مواد کیک رو اندازه بگیریم و آماده کنار دستمون باشه چون ما باید خیلی‌ سریع کارمون رو انجام بدیم تا اون حباب های که ایجاد شده تو مایع کیک از بین نره یعنی‌ قبل از شروع کار قالبمونو آماده می‌کنیم ، مواد اندازه گیری می‌کنیم و همه چی‌ آماده واسه شروع.
خوب در اول کار فرمون رو روی درجه حرارت ٣٢٥ درجه فارنهایت یا ١٦٥ درجه سانتیگراد میزاریم تا گرم بشه.
مواد خوشکمون رو مثل آرد ، بکینگ پودر ، و نمک رو خوب با هم قاطی میکنیم و یه دور الک میکنیم.

طرز تهیه کیک اسفنجی برای ۶ نفر

طرز تهیه کیک اسفنجی برای 6 نفر

تخم مرغ هارو به مدت ۴ دقیقه با درجه متوسط همزن برقی هم میزنیم.
دقت کنید که نباید کمتر از ۴ دقیقه بشه این مرحله جزوه مراحل مهم این کیکه.
اگه با همزن دستی این کار رو میکنید باید مداوم به مدت ۶ دقیقه هم بزنید ، توصیه میکنم که یک یاور بغل دستتون باشه که خسته شدید بدید کمکتون کنه تو هم زدن.
من از غذا ساز استفاده کردم و به مدت ۴ دقیقه هم زدم.

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر

بعد از ۴ دقیقه هم زدن تخم مرغمون رنگش کرمی میشه و کمی پف کرده ، شکر رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی یا غذا ساز.
با همزن دستی ۸ دقیقه هم میزنیم.
بعد این مدت یه کرم پفی و کرم رنگی خواهیم داشت .

طرز تهیه کیک با پف عالی

طرز تهیه کیک با پف عالی

شیر و کره رو روی اجاق گاز یا ماکروفر میزاریم تا با هم مخلوط باشند و کره آب بشه اما حواستون باشه نباید شیر به جوش بیاد همین که کره آب شد کافیه.

دستور پخت کیک تولد

دستور پخت کیک تولد

مخلوط آرد رو اضافه میکنیم و با دور کند به مدت چند ثانیه هم میزنیم تا آرد با کرممون مخلوط بشه.

کیک اسفنجی با خامه

و همچین کرمی به دست بیاریم .

کیک اسفنجی خانم طوروسیان

مخلوط شیر و کره که گرمه رو میریزیم و باز با دور کند هم میزنیم حول و حوش کمتر از ۱ دقیقه و در حدی که موادمون یه دست بشه.

طرز تهیه کیک

خوب مخلوط مایع کیک رو میریزیم تو قالبی که از قبل گریس کاری و آرد پاشی کردیم.
میزاریم تو فر داغ و تا ٢٠ دقیقه اول به هیچ عنوان در فر رو باز نمیکنیم و بعد از ٢٥ دقیقه کیک رو یه مقدار میکشیم از تو فر بیرون و با انگشتمون واسطش رو تاپ تاپ میزنیم نوک چاقو و یا کبریت تو این مرحله وسط کیک فرو نمیکنیم چون موجب میشه همه پف کیک فروکش کنه اگه دیدیم شله و معلومه که هنوز نپخته دوباره میزاریم تا یه ۷ دقیقه دیگه هم بپزه و باز دوباره چک میکنیم و این دفعه با یه چوب کبریت یا نوک چاقو وسط کیک میزنیم اگه تمیزاومد بیرون پس پخته شده.
وقتی آماده شد میاریمش از تو فر بیرون.
حسابی پف کرده و طی مدت زمان کوتاهی یه کوچولو از قوسی که برامده شده روش کم میشه و کیک هم سطح میشه.
١٠ تا ١٥ دقیقه صبر میکنیم کیک تو قالب بمونه و بعد کیک رو با یه چاقو از لبه های قالب جدا میکنیم.
سعی‌ نکنید که کیکو برش بزنید تا زمانی‌ که کاملا خنک نشده.
کیک اسفنجی رو همیشه با تیز‌ترین چاقوی که داریم برش می زنیم.
وقتی‌ کیک سرد شد اونو لایه یه حوله یا پارچه نخی بپوشونید و تو یخچال بذارید .

طرز تهیه کیک اسفنجی

طرز تهیه کیک اسفنجی

درست کردن کیک آن قدرها که برخی فکر می کنند سخت نیست.
فرض کنید میخواهیم یک کیک تولد عالی درست کنیم ، اگر بتوانیم یک کیک ساده و اسفنجی را خوب بپزیم ، تقریبا نصفه بیشتر راه را رفته ایم.
کلا پایه اکثر کیک هایی که حرفه ای درست و تزیین شده اند ، یک کیک ساده اسفنجی است.

کیک اسفنجی

کیک اسفنجی

خب کار تمام شد به همین راحتی بدون تجهیزات آشپزخانه صنعتی ، به همین خوشمزگی امیدواریم با استفاده از این آموزش آشپزی بتوانید کیک خوشمزه ای برای خود و خانوادتان تهیه نمایید.
امیدوارم طرز تهیه کیک براتون آسون بوده باشه ، نوش جان

طرز تهیه مرغ سوخاری بدون فر

ران مرغ سوخاری خانگی مدل کی اف سی

ران مرغ سوخاری خانگی مدل کی اف سی

مرغ سوخاری از غذاهای فست فودی مورد علاقه مردم هست ، من هر دفعه که میرم رستوران های kfc آرزو میکردم که همین مرغ رو تو خونه داشته باشم با همین طعم و مزه ، تا این که این رسپی رو امتحان کردم که بی نظیر بود و اونقدر سورپرایز شده بودم از طعم ، بافت ، تردی مرغ که اصلا یادم نمیاد چند تا از این رونهای خوشگل و توپول رو خوردم فقط این که خیلی خیلی خوردم.

مرغ کنتاکی کی اف سی KFC

مرغ کنتاکی کی اف سی KFC

این رسپی خیلی خیلی شبیه مرغ کی اف سی ارجینال هست ، حتی میشه گفت خوده خودشه ، اما تاکید میکنم ارجینال نه اون نوع کریسپیش و کرانچیش ، هرچند دنبال اون رسپی هم هستم که باید حسابی مطمئن شم از طعم و مزش تا واستون رسیپیش رو بزارم اما این رسپی خیالتون راحت چون همون مرغ ارجینال کی اف سی هست که خوردید.
از مزیت های این رسیپی اینه که راحت درست میشه ، سریع آماده میشه ، به صرفه تره از نظر هزینه.
تو این رسپی حتما باید از پودر پیاز ، پودر سیر استفاده کنید در غیر این صورت اگه نداشتید اسمشو نزارید کی اف سی ، تاکید میکنم چون این ۲ ادویه خیلی تاثیر زیادی داره تو طعم مرغ کنتاکی کی اف سی پس یادتون نره که تو لیست خرید هاتون اگه این دو قلم رو ندارید اضافه کنید.

 

مواد لازم :
تیکه های مرغ با پوست یک کیلو
تخم مرغ دو عدد
شیر۶ قاشق غذا خوری
پودر سیر۳ قشق چای خوری
پودر پیاز ۵ قشق چای خوری
پودر فلفل دلمه ای یا همون پاپریکا ۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه یا سفید ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز تند ۱ قاشق چایخوری میتونید کم یا بیشتر کنید بستگی به میل شما داره
آرد سوخاری ۶ قاشق غذا خوری
آرد معمولی۱/۵ پیمانه
جو پرک خورد شده۶ قاشق غذا خوری
روغن برای سرخ کردن
نمک به مقدار کافی

 

مواد لازم برای مارینه کردن یا مزه دار کردن مرغ :
آب لیمو۲ قاشق چای خوری
ففل قرمز۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه یا سفید ۱ قاشق چای خوری
نمک به مقدار کافی

مرغ سوخاری کنتاکی

مرغ سوخاری کنتاکی

طرز تهیه :
مرغ های قشنگمون رو که من ترجیح دادم بیشتر رون باشه وقتی که شستیم و آبش گرفته شده رو با آب لیمو ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و نمک مخلوط میکنیم تا مارینه بشه و میزاریم ۱ تا ۲ ساعت بمونه.

سس مرغ سوخاری

سس مرغ سوخاری

تخم مرغ و شیر رو با هم مخلوط میکنیم .
من از جو پرک خورد شده استفاده کردم.
تو ایران جو پرک تو هر خونه ای هست که مختص سوپ جو خوشمزست.
جو پرک رو یه کوچولو خوردش کنید تاکید میکنم که آردش نکنید یه کوچولو فقط خوردترش کنید.

طرز تهیه مرغ سوخاری kfc

طرز تهیه مرغ سوخاری kfc

هر چی مواد خشک بود تو قسمت مواد لازم مثل ، آرد ، جو پرک ، فلفل قرمز ، سیاه ، آرد سوخاری یادتون باشه که آرد سوخاری تون خیلی ریز و پودرشده نباشه مثل آرد نمک ، پودر پیاز و پودر سیر ، پودر فلفل دلمه ای یا همون پاپریکا ، رو با هم مخلوط می کنیم.

طرز تهیه آرد سوخاری

طرز تهیه آرد سوخاری

مرغی که ۱ تا ۲ ساعت مارینه شده رو فرو میکنیم تو مخلوط آردی که درست کردیم و خوب همه قسمت های مرغ رو تو آرد میغلتونیم.

مرغ سوخاری تهران

تکون میدیم که یه مقدار از آرد اضافی بریزه.

مرغ سوخاری

و فرو میکنیم بلافاصله تو مخلوط شیر و تخم مرغ.

مرغ کنتاکی

و دوباره برمیگردونیم تو مخلوط آرد و خوب میزاریم مرغ های نازنینمون حموم آرد بگیرند.
خوب همه جاشو آرد میپاشونیم.

طرز تهیه مرغ سوخاری

و دوباره همین مرحله رو انجام میدیم یعنی دوباره میزاریم تو مخلوط شیر و تخم مرغ و بعدش تو مخلوط آرد میغلتونیم.

طرز تهیه مرغ کنتاکی

روغن باید به ارتفاع ۳ سانتیمتر باشه تو ماهیتابه یا قابلمه تا وقتی مرغ رو میزاریم تو روغن مرغ غوطه ور بشه من از قابلمه کوچیک استفاده کردم به جای ماهیتابه.
روغن رو داغ میکنیم به حدی که وقتی یه تیکه از خمیر رو بندازم توش سریع به جیز و ولز بیفته.
این قسمت خیلی مهمه پس یادتون باشه که روغن باید خیلی خیلی داغ باشه و خیلی حواستون باشه که نسوزید و مواظب بچه ها هم باشد که نزدیک اجاق گاز نشند.

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری

بقیه مخلوط آردی که اگه اضافه اومده رو میریزیم تو بطری و میزارمش تو یخچال تا دفعه بعد اگه خواستید مرغ کنتاکی کی اف سی بپزید آماده داشته باشید.

طرز تهیه مرغ سوخاری بدون فر

طرز تهیه مرغ سوخاری بدون فر

مرغ ۲ تا ۳ تیکه رو میندازم ت روغن داغ و وقتی میندازم تو روغن داغ مثل تو این عکس شروع کنه به جیززززززز و ویلیززززززززز
شعله اجاق گاز رو کم میکنیم و رو به متوسط و کم میزاریم .
مرغ رو به مدت ۱۵ دقیقه تا ۱۸ دقیقه میزاریم تا بپزه ، بستگی داره اگه مرغتون کوچیکه مدت زمان کمتری طول میکشه همون ۱۵ دقیقه کافیه اما اگه تیکه های مرغ درشت بود بین ۱۵ تا ۱۸ دقیقه.

طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی

طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی

پیشنهاد میکنم از تیکه های خیلی درشت استفاده نکنید چون موقع سرخ کردن مغز پخت نمیشن فستفودها از تجهیزات فست فود مثل سرخ کن صنعتی تحت فشار استفاده می کنن که ما تو خونه نداریم پس از تیکه های کوچیک مرغ استفاده کنید.
خوب آموزش آشپزی مرغ کی اف سی غذای فست فود ما آمادست با سس کچاپ تند و نوشیدنی سرد این سوخاری خیلی میچسبه.

طرز تهیه پلو

برنج آبکش با ته دیگ مجلسی ایرانی

برنج آبکش با ته دیگ مجلسی ایرانی

ما ایرانی ها به پخت برنج اهمیت زیادی میدیم برنجی که سفید باشه مثل پنبه ، قد کشیده باشه مثل سرو ، خوش عطر باشه مثل برنج استخوانی طارم ، صدری، دودی ، دم سیاه که عطر خوبی دارند ، من به قدری برنج ایرانی رو دوست دارم که دوست دارم تنها تنها بدون هیچ خورشتی بخورم یعنی طعم و مزه برنج ایرانی آخر دنیاست.

طرز پخت برنج رستورانی

طرز پخت برنج رستورانی

برنج خوب چه برنجیه ؟
برنج خوب برنجی هستش که باریک و از دو طرف نوک تیز باشه ، برنج را تو کف دستتون بزارید و با کف دست دیگه تون روی آن فشار بیارید و دو کف دست را روی هم بچرخونید بعد به برنجتون دقت کنید ، اولا با این کارتون باید بوی مطبوعی از برنج درآید و دوما دقت کنید که برنج زیر دستتون خرد نشده باشه.
بستگی داره چه نوع برنجی استفاده می کنین ، هر برنجی قلق خاص خودش رو داره ، گذشته از مارک ، ما می تونیم برنجهای توی بازار رو به سه دسته برنجهای ایرانی ، پاکستانی و هندی تقسیم کنیم ، برنج های پاکستانی و هندی هم معمولا سفید یا نباتی رنگ زرد هستند که طرز پختشون با هم فرق می کنه.
اگه میخوایید عطر برنج رو قبل پخت بدونید کمی بردارید و تو دستتون ها کنید ، عطرش در میاد! اما قد کشیدنش راهی بجز پخت نداره.
واسه پخت برنج ایرانی و پاکستانی سفید : مثل مارک های طارم دم سیاه و شاندیز ، ملحم ، دل
هنگام خیس کردن برنج بایستی حداقل دو بار با آب ولرم شستشو بدید.
وقتی برنج را درون آب جوش می ریزیم باید درجه شعله رو زیاد کنیم تا خیلی سریع برنج به حالت جوش خوردن در بیاد.
در این مرحلهماست می ریزیم و کف روی برنج ها رو می گیریم این کار باعث سفید شدن ، نرم و پنبه ای شدن و قد کشیدن برنج میشه.
بعد زیر شعله رو کم می کنیم تا زمان مناسب قد کشیدن رو بهتر بتونیم تشخیص بدیم.
زمان آبکش کردن برنج ها :
برنج ایرانی و سفید ۶ تا ۸ دقیقه پس از ریختن برنج درون آب جوش
برنج زرد ۱۲ تا ۱۵ دقیقه

 

مواد لازم :
برنج یک کیلو
ماست نصف پیمانه یا سرکه ، آب لیمو یا آب نارنج ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق غذا خوری
روغن یا کره ۶ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه :
من معمولا نصف پیمانه ماست میریزم تو برنجی که در حال جوش اومدنه واسه این که سفید بشه و خوش مزه تر.

طرز پخت برنج پاکستانی

برنج رو چندین بار میشوریم تا آب برنج زلال بشه فقط مواظب باشید که چنگ نزنید به برنج تا شکسته نشه.
برنج رو حداقل یک ساعت قبل از این که بپزید تو آب ولرم خیس کنید. ۱ قاشق غذاخوری نمک هم اضافه کنید.

طرز پخت برنج ایرانی هاشمی

تو یه قابلمه بزرگ آب رو به جوش میاریم و برنج آبش رو میگیریم و اضافه میکنیم به آب در حال جوش.
تو این عکس خیساندن برنج مشخصه که هنوز برنج نپخته به قولی زندست.

طرز پخت برنج شمال

بعد از ۳ تا ۴ دقیقه کمی نمک و نصف پیمانه ماست اضافه میکنیم.
یه دونه برنج رو بر میداریم ولای دو تا انگشتامون له میکنیم باید له بشه اما تهش یه کوچولو نپخته و سفت باشه.
در این صورت برنج ما آماده آب کشی هاست.

طرز پخت برنج ایرانی کته

برنج رو تو آب کش میریزم و کمی آب ملایم میریزم روش .
اگه آب سرد بریزیم برنج ما ترک بر میداره و شکسته میشه.

طرز پخت برنج ایرانی طارم

وقتی کمی آب برنج گرفته شد توی یه قابلمه روغن میریزیم با اگه دوست داشتید ته دیگ سیب زمینی و یا نون لواش و کمی نمک میپاشیم و برنج رو اضافه میکنیم.
وسط برنج حفره ایجاد میکنیم با ته قاشق چند تا ، تا بخار بتونه راه پیدا کنه بیاد بیرون و اون پایین حبس نشه و برنجمون رو کته نکنه و یا میتونید با کفگیر برنج حالت مخروطی ایجاد کنید با برنج وسط قابلمه.
روغن یا کره رو اضافه میکنیم.

خیساندن برنج

و اما میرسیم به نکته مهم این پروسه که اونم استفاده از دمکنی هست .
به این صورت که وقتی برنج رو ریختیم تو قابلمه شعله گاز رو زیاد میکنیم تا به بخار بیاد و حسابی داغ بشه و کم کم بخارش در بیاد ، بعد ۳ تا ۴ دقیقه روی در قابلمه رو دمکنی یا دستمال نخی میزاریم و شعله گاز رو کم میکنیم.
به مدت ۳۰ دقیقه تا ۴۵ دقیقه میزاریم تا برنجمون دم بکشه.

طرز تهیه برنج آبکش با ته دیگ

طرز تهیه برنج آبکش با ته دیگ

ته دیگ یادتون نره.

برنج مجلسی ایرونی

برنج مجلسی ایرونی

امیدوارم از آموزش آشپزی این پلو رستورانی که بدون استفاده از تجهیزات رستوران آماده کردیم لذت برده باشید.
نوش جان.

قیمت مرینیتور 8میلیون و 500هزار تومان

مرینیتور مرغ سوخاری تحت خلا آمریکایی

مرینیتور مرغ سوخاری تحت خلا آمریکایی

قیمت : 8میلیون و 500هزار تومان

برند : Frymaster Made in USA

ابعاد : 100در70در90 سانتیمتر

مرینیتور مرغ سوخاری تحت خلع شرایط بسیار عالی برای کاربر فراهم می کند تا کاربر در امنیت کامل با لحاظ کردن زمان مناسب بر روی صفحه دیجیتال دستگاه به یک مرینیت بسیار عالی دست پیدا می کند ، مرینیتور تحت خلع این امکان را به شما میدهد تا مرغ را در فضایی کاملا خلع مرینیت کنید و این امتیاز بسیار خوبی برای این دستگاه میباشد زیرا فضای خلع سبب میشود تا سس کاملا به داخل مرغ نفوذ کرده و شما یک مرینیت بسیار عالی دارید.

طعم و ادویه مرغ شما به این دستگاه وابسته می باشد به صورتی که شما پس از درست کردن سس مرغ تکه های خرد شده مرغ را به همراه سس در داخل این دستگاه ریخته و این دستگاه با چرخاندن تکه های مرغ داخل سس و نیروی دورانی گریز از مرکز باعث می شود که مرغ کاملا سس را به خود جذب و طعم دار شود.
پس از برش مرغ ها و تبدیل آنها به قطعات کوچکتر ، نیاز است تا با فرمول خاص خود مرغ ها را مزه دار نمایید ، به این عمل مرنیت کردن یا سس زدن می گویند که با دستگاه سس زن سوخاری قابل اجراست.
مواد افزودنی را داخل مخزن دستگاه ریخته و با حرکت دورانی مرغ را ماساژ داده به طوری که مرغ و سس در هم نفوذ کرده و دیگر نیاز به خواباندن طولانی مدت نمی باشد.
مشخصات فنی مرینیتور : تمام استیل + نیمه اتوماتیک + عمل آوری در کمتر از ۵ دقیقه + در دو نوع با و بدون پمپ خلا

قیمت مرینیتور

قیمت مرینیتور

دستگاه مرینیتور از تجهیزات آماده سازی فست فود
طعم دار کردن مرغ های کنتاکی و قطعات بریده ، نیاز است که سس مخصوص سوخاری با طعم و مزه متفاوت به آنها اضافه شود ، به این عمل به اصطلاح مرینیت کردن یا سس زدن می گویند ، مرغ های کنتاکی و شنیسل ها عمده ترین کاربرد دستگاه مرینیتور است.
این دستگاه مواد افزودنی را به طور خودکار به غذا اضافه می کند و با ایجاد حرکت دورانی ، تمام افزودنی ها را مناسب و همسان می سازد.
دستگاه مرینیتور از جنس تمام استیل است و مانند دستگاه های مشابه ، ظرف زیرین دستگاه از جنس پلاستیک نیست ، به همین دلیل کاملا بهداشتی و بادوام است.
با این توضیح ، قیمت دستگاه مرینیتور‌ به نسبت رعایت موارد بهداشتی ، مناسب و مقرون به صرف خواهد بود.
مشخصات فنی دستگاه مرینیتور‌ :
تمام قطعات از جنس استیل ضد زنگ ساخته شده اند.
کاملاً بهداشتی و با دوام
مدت گارانتی : ۱۲ ماه
قابلیت کارکرد : برق
آموزش دستگاه : دارد
سرویس و نگهداری : دارد

دستگاه مرینیتور

دستگاه مرینیتور

کاربرد دستگاه : مخلوط نمودن مواد افزودنی جهت تولید گوشت قرمز و مرغ با طمع های مختلف
افزایش دهنده حجم و وزن مرغ
به همراه گارانتی و خدمات پس از فروش
عمل آوری سریع جوجه کباب
صرفه جویی در مصرف زعفران ابلیمو و روغن
افزایش وزن جوجه کباب
طعم دهی بهتر از حالت عمل آوری سنتی
قطعات : تابلو فرمان و تایمر تنظیم زمان
ارائه دستگاه مرغ سوخاری با یکسال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش ارائه می گردد.

دستور پخت سمبوسه

سمبوسه عربی با گوشت و سیب زمینی

سمبوسه عربی با گوشت و سیب زمینی

سمبوسه ای که خمیرش احتیاج به این نداره که استراحت کنه و بلافاصله آمادست و خیلی زود و سریع آماده میشه ، رسیپی خوب و اسون یکی از مشهورترین آشپزهای عرب Chef Osama که یک رسپی خیلی خوب و آسون واسه درست کردن سمبوسه داره که خیلی هم پر طرفدار هست.

در اینجا دو نوع سمبوسه رو من واستون گذاشتم یکی سمبوسه سیب زمینی و یکی سمبوسه گوشت.
شما میتونید هر کدوم رو که دوست داشتید درست کنید و با توجه به سلیقتون مواد دیگه ای اگه دوست داشتید اضافه کنید.
خوب بریم واسه درست کردن سمبوسه که برای سه نفر کافیه.

 

مواد لازم برای مواد داخله سمبوسه گوشت :
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز یک عدد درشت
سیر چند حبه
روغن زیتون یا روغن مایع ٢ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و قرمز به مقدار کافی
ادویه مثل دارچین ، زردچوبه ، زیره سبز دل به خواهی

 

مواد لازم برای سمبوسه سیب زمینی :
سیب زمینی آب پز ٣ عدد درشت
پیاز سرخ شده ٢ عدد درشت
پیازچه به مقدار کافی دلبخواهی
نمک و فلفل قرمز و سیاه به مقدار کافی
روغن زیتون یا مایع ۲ قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای خمیر :
آرد معمولی ٣ پیمانه
نمک ١/٤ قاشق چای خوری
روغن مایع نصف پیمانه
آب ١ پیمانه
روغن مایع به مقدار کافی برای سرخ کردن

طرز تهیه سمبوسه گوشت

طرز تهیه سمبوسه گوشت

طرز تهیه سمبوسه هندی

طرز تهیه سمبوسه هندی

طرز پیچیدن سمبوسه

طرز پیچیدن سمبوسه

من اینجا پیاز و سیر رو سرخ کردم بهش ادویه که دوست داشتم رو اضافه کردم ، میتونید مقدار فلفل بیشتر و کمتری بریزید منتها من چون خیلی غذای تند دوست دارم خیلی فلفل قرمز ریختم.
وقتی پیاز کمی تفت خورد با ادویه و نمک ، گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و شعله گاز رو زیاد کردم تا گوشت آب نندازه و سرخ بشه حدود ٥ تا ٧ دقیقه تفت دادم ، خوب مخلوط گوشت ما آمادست.

طرز تهیه سمبوسه مرغ

واسه مخلوط سیب زمینی ، سیب زمینی ها رو آب پز کردم ، قطعه قطعه کردم بهش نمک و فلفل و روغن اضافه کردم ، همچنین پیازی که سرخ کرده بودم.
پیشنهاد میکنم هر چی مقدار پیاز سرخ شده بیشتر باشه خوشمزه تر میشه.
من مقداری پیازچه ریز شده هم اضافه کردم.
خوب وقتی این دو تا مخلوط رو آماده کردیم میریم واسه درست کردن خمیر که خیلی راحت درست میشه.

طرز تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا

آرد و نمک رو مخلوط میکنیم یا با همزن دستی یا غذا ساز دور کند به مدت ٥٠ ثانیه.

طرز تهیه سس سمبوسه

طرز تهیه سس سمبوسه

آب و روغن رو اضافه میکنیم و میزاریم رو دور متوسط غذا ساز یا همزن برقی تا واسه ١٠ دقیقه هم زده بشه .
نباید کمتر از ۱۰ دقیقه هم بزنید این از نکات مهم این دستور خمیره.
پیشنهادم اینه که از غذا ساز یا دستگاه خمیرزنی استفاده کنید چون با دست کار سخت تره و باید مدت بیشتری با دستتون ورز بدید حدودش ١٥ دقیقه و درثانی خمیر به دستتون میچسبه و مجبورید هی آرد خشک اضافه کنید و این از کیفیت خمیر کم میکنه و خمیر لطیفی نخواهید داشت.

سمبوسه آبادانی

سمبوسه آبادانی

بعد ١٠ دقیقه همچین خمیر زیبا و فرم گرفته ای دارید.

دستور پخت سمبوسه پیتزایی

خمیر رو رو سطح کارمون که آرد پاشیدیم میزاریم و تقسیم میکنیم به توپ های کوچیکی به اندازه یه پرتقال کوچیک.

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

هر کدوم از اون توپ هارو وردنه میکنیم به صورت شکل بالا که ضخامتش ١/٢ سانتیمتر باشه .

طرز تهیه سمبوسه بندرعباس

از واسط نصف میکنیم.

طرز تهیه سمبوسه پاکوره خوزستانی

و یکی از اون خمیر ها رو که نصف کردیم به این صورت روی هم قرار میدیم که مثل یه جیب میمونه و قراره توش پر بشه از چیز میزهای خوشمزه.
با انگشتمون کمی خیس میکنیم لبه های خمیر رو تا خوب به هم بچسبند.

طرز تهیه سمبوسه پکوره هندی

میگیریم تو دستمون و توش پر میکنیم از مخلوط گوشت یا سیب زمینی.
هیچ چیز واسه من لذت بخشتر از آشپزی بدون دستکش نیست اما اگه میبینید اینجا دستکش دارم بخاطر حساسیتی هستش که دستم داره و اگر نه از من به شما نصیحت عشق کنید با دست های تمیز اما بدون دستکش تو آشپزی.

سمبوسه پکاره چیست

خوب در جیب رو میبندیم.

سمبوسه پکاره خوشمزه

با انگشتمون کمی خیس میکنیم لبه های خمیر رو تا خوب به هم بچسبند.
با چنگال فشار میدیم روی خمیر رو تا هم طرح بندازه و هم این که لبه های خمیر خوب به هم بچسنبد.

سمبوسه عرب

سمبوسه عرب

طرز تهیه سمبوسه بدون گوشت

طرز تهیه سمبوسه بدون گوشت

و همین مراحل رو با مخلوط سیب زمینی انجام میدیم.

طرز تهیه سمبوسه

روغن رو میزاریم حسابی داغ بشه خیلی خیلی داغ
اگه روغنتون به اندازه کافی داغ نباشه خمیر نرم و نپخته ای خواهید داشت که روغن توش نفوذ کرده.
توی یک قابلمه کوچیک ترجیحا بپزید تا ارتفاع داشته باشه واسه روغن و وقتی سمبوسه رو میندازید تو روغن غوطه ور بشه.
میزاریم رو شعله متوسط رو به پایین و تا دیدیم که سرخ شد از تو روغن در میریم و میزاریم رو دستمال آشپزخونه یا صافی تا روغن اضافیش گرفته بشه.

سمبوسه

سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه بندری

طرز تهیه سمبوسه بندری

خوب سمبوسه غذای فست فود ما بدون نیاز به تجهیزات فست فود واسه سرو آمادست باید داغ داغ خورده بشه به همراه سس.
سمبوسه آموزش آشپزی عالییییییییی شده نوش جان شما و خونواده ، دوستانتون.

فرپیتزا ریلی نوین 140 قیمت 12میلیون تومان

فر پیتزا ریلی با پخت ساعتی صدوچهل پیتزا

فر پیتزا ریلی با پخت ساعتی صدوچهل پیتزا

قیمت : 12میلیون و 800هزار تومان

ابعاد : 125در101در168 سانتیمتر

فرپیتزاریلی مدل ۳۰۴۰s ، فر پیتزا ریلی به منظور پخت بهتر ، سریعتر و آسانتر پیتزا ، هات داگ تنوری و سیب زمینی تنوری دستگاه پیتزا ریلی مورد استفاده قرار می گیرد ، فر پیتزا ریلی به پخت یکنواخت پیتزا و آبدار کردن آن کمک زیادی می کند زیرا گرما را به طور یکنواخت به تمام سطوح پیتزا می تاباند و برای پخت بهتر ، نیازی به برشته کردن پیتزا نیست به علاوه اینها ، تعداد پیتزای پخته شده در روز با فر پیتزا ریلی افزایش چشمگیری خواهد داشت.

ظرفیت پخت در هر ساعت ۱۴۰ عدد
ظرفیت حرارت ۴۰۰۰۰kcal
برق مصرفی تک فاز ۴آمپر ۲۲۰ولت
گاز مصرفی ۴مترمکعب ۲۵میلیمتر
ابعاد ۱۶۸x100x120 سانتیمتر

قیمت فر ریلی پیتزا

قیمت فر ریلی پیتزا

اسکلت دستگاه فر پیتزا ساخته شده از قوطی فولادی
بدنه دستگاه تماما ساخته شده از ورق استنلس استیل خشدار به ضخامت ۰/۸ میلیمتر
دارای ترمومتر دیجیتالی به منظور تنظیم دقیق دما
دارای قطع کن جهت جلوگیری از مصرف گاز
تنظیم تلورانس دما برای یکنواخت ماندن دمای پخت
دارای اینورتر تنظیم دور جهت پخت مطلوب پیتزا آمریکائی و ایتالیایی در کمترین زمان
دارای موتور ۰/۵ اسب ۳ فاز که از طریق اینورتر به تک فاز تبدیل شده است
مجهز به گیربکس به قدرت ۱۰۰ به ۱ دور دردقیقه
مجهز به ۳ عدد فن خنک کننده جهت تابلو برق ، موتور و گیربکس
توری حمل بشقاب از جنس استیل
دارای چرخ به منظور جابجایی آسانتر
کلیه قطعات دستگاه دارای یک سال گارانتی می باشد.

قیمت فر پیتزا ریلی

قیمت فر پیتزا ریلی

فروش فر پیتزا دارای یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش می باشد.

کانتر قاشق و چنگال غذاخوری قیمت 1میلیون تومان

کانتر قاشق چنگال با طبقه چیدن ظروف

کانتر قاشق چنگال با طبقه چیدن ظروف

قیمت : 1میلیون و 250هزار تومان

ابعاد : 80در80در140 سانتیمتر

کانترقاشق و چنگال دارای ابعاد دستگاه ۱۴۰×۸۰×۸۰ سانتیمتر ، بدنه کانتر و کابین آن با ورق استیل خشدار با ضخامت ۰/۸ میلیمتر ساخته شده و دارای یک طبقه مجزا برای چیدن ظروف می باشد ، لازم به ذکر است کانتر قاشق و چنگال رستوران شما بنا به فضایی که در اختیار دارید قابل طراحی و ساخت می باشد.

کانتر قاشق و چنگال

کانتر قاشق و چنگال

کانتر قاشق چنگال مورد استفاده در خطوط سلف سرویس رستوران ها ، کارخانجات ، اداره ها
از این کانتر در قسمت خانه ای بالای دستگاه به عنوان نگهداری قاشق و چنگال در خطوط سلف سرویس استفاده می شود
از رویه کانتر به عنوان گذاشتن ظروف سلف سرویس استفاده می شود.
قسمت جای قاشق چنگال را می توان به دو مدل لگن ثابت جوشی یا لگن بن ماری پرسی ساخت.
بدنه تمام استیل قابلیت ساخت با استیل آلیاژ ۳۰۴ ضد زنگ . ۴۳۰ بگیر نوع استیل ورق خش دار یا ورق مات
ضخامت ورق استیل ۰.۶ میل ، ۰.۸ میل و یک میل
پایه کانتر قوطی پروفیل ۴*۴
استفاده از ورق استنلس استیل خش دار روکش دار
استفاده از پایه آلومینیومی پیچی جهت اتصال قسمت بالا و پایین کانتر
مجهز به چهار عدد پایه استیل قابل تنظیم
استفاده از تخته در زیر ورق رویه کانتر جهت افزایش استحکام و جلوگیری از هرگونه لرزش و صدا
وزن ، ارتفاع ، طول و عرض طبق سفارش مشتری ساخته می شود
جهت قرارگیری قاشق و چنگال در خطوط سلف سرویس
کانتر قاشق چنگال از دیگر تجهیزات رستوران سلف غذا میباشد که در دو نوع یک طبقه و دوطبقه تمام استیل توسط گروه صنعتی تجهیزات سلف سرویس تولید می شود.

کیک موزی ساده

کیک کاکائویی با موز گردو فندق

کیک کاکائویی با موز گردو فندق

کیک شکلاتی موزی یک کیک بسیار پرفکت و خوشمزه با طعم موز و شکلات که خیلی لطیف و نرمه و به دلیل داشتن موز مقوی هم هست واسه ماها هم واسه بچه هامون ، کیک موز کیکی خوشمزه برای یک جشن تولد یا حتی دسری مناسب برای یک عصرانه است.

مواد لازم :
آرد دو پیمانه
تخم مرغ بزرگ چهار عدد همدمای اتاق
شکر قهوه ای یا سفید ١/٢ پیمانه
موز له شده ٣ عدد
نصف پیمانه گردو یا فندق خرد شده
روغن مایع ١/٢ پیمانه
کره آب شده ١/٢ پیمانه
شکلات کاکائویی آب شده نصف پیمانه میتونید از شکلات نوتلا که ٢ قاشق شیر اضافه کردید و کمی گرم کردید هم استفاده کنید
آب لیمو تازه ٣ قاشق غذاخوری میتونید از آب لیمو غیر تازه هم استفاده کنید
وانیل یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر دو قاشق چای خوری
سس شکلات مقداری دل به خواهی

 

طرز تهیه :
فر رو روشن می کنیم با دمای ٣٥٠ درجه فارنهایت یا ١٧٥ درجه سانتیگراد.

کیک موز شکلاتی

کیک موز شکلاتی

همه مواد خشک از جمله گردو یا فندق رو با هم اضافه می کنیم.

کیک موزی ساده

آب لیمو رو با کره آب شده قاطی می کنیم و میزاریم کنار.

کیک شکلاتی موزی مامی سایت

شکلات رو هم آب میکنیم یا تو ماکروفر یا هم به روش بنماری روی کتری آب جوش.
حواستون باشه شکلات تو مایکروفر به مرحله جوش نرسه و فقط گرم و آب بشه.

تزیین کیک با موز و شکلات

با همزن دستی یا برقی و یا غذا ساز تخم مرغ ، روغن مایع ، مخلوط کره و آب لیمو به اضافه وانیل رو با هم مخلوط می کنیم برای ٢ دقیقه با دور متوسط.

کیک شکلاتی موزی شهرزاد رضایی

موز له شده رو اضافه میکنیم و باز به مدت ٢ دقیقه مخلوط می کنیم.

کیک موزی شف طیبه

مواد خشک رو قاطی مخلوط مایع میکنیم و واسه کمتر از ١ دقیقه هم میزنیم.
نکته :
تو این مرحله نباید زیاد هم بزنیم چون بکینگ پودر خاصیت شو از دست میده ، همین که دیدیم مواد یک دست شده کافیه.

کیک کاکائویی با موز و گردو

کیک کاکائویی با موز و گردو

میریزم تو قالبی که از قبل گریس کاری شده با کره و در نهایت آرد پاشی شده .من اگر چه قالبم نچسبه اما گاهی وقتها کمی کیکم میچسبه واسه همین گریس کاری و آردپاشیش کردم.

کیک موز خوشمزه

کیک موز خوشمزه

شکلات آب شده رو میریزیم روی مخلوط کیکمون.

طرز تهیه کیک کاکائویی

طرز تهیه کیک کاکائویی

با نوک چاقو به آرومی مخلوط میکنیم شکلات رو با مخلوط کیک و طرح میندازم.
یه کار خیلی ساده و لذت بخش.
میزاریم تو فر داغ به مدت ٥٠ تا ٦٠ دقیقه.
بعد ٤٥ دقیقه با چوب کبریت وسط کیک فرو میکنیم اگه تمیز اومد بیرون کیک ما آمادست در غیر این صورت هر ٥ دقیقه امتحان میکنیم.
خوب کیک ما امادست میزاریم به مدت ١٥ دقیقه تا سرد بشه و بعد ازقالب جدا میکنیم ، من کمی سس شکلات مایع روی کیک ریختم.

طرز تهیه کیک شکلاتی با موز و گردو

طرز تهیه کیک شکلاتی با موز و گردو

این کیک به سرعت زیادی جاشو تو دل آشپزخونه من واسه همیشه باز کرد ، اولین باری بود که امتحانش می کردم و اولین تیکه ای که گذاشتم تو دهانم گفتم خوده خودشه همون چیزی که مورد تایید من میتونه باشه اونم صد در صد.

کیک شکلاتی موزی

کیک شکلاتی موزی

این شد پروژه یه غروب شکلاتی موزی من در حالیکه که خسته اما شاد رسیدم خونه و قبل از اومدن شوهر خونه تمام خونه بوی زندگی گرفت.
یک کیک خیلی خوشمزه و شیک بدون استفاده از وسایل و تجهیزات کافی شاپ درست شد.
امیدوارم به خوبی از آموزش آشپزی استفاده کنید و طرز تهیه کیک عالی داشته باشید ، نوش جان

طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار با سس سزار

سالاد سزار با سس سزار

سالاد سزار سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی cesare cardini که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا بود درست شد ، یکی از بهترین سالاد ها همین سزاره با مواد کم اما کلی خوشمزه و بی نظیر فقط چاشنیش با دقت آماده بشه خود خود بهشته ، سالاد سزار از سالادهای ایتالیایی است که در سالهای اخیر در منوی رستورانهای ایتالیایی به چشم میخورد ، سالاد سزار ، سالادی است که با پنیر پارمیزان طعم دار میشود ، به آن سس مایونز اضافه نمیکنند و با مرغ گریل شده یا بدون آن و نانهای تست سرخ شده در روغن زیتون آماده سرو می گردد.

مواد لازم سالاد :
کاهو پیچ یکی کوچیک
نان تست
روغن زیتون بکر
پارمزان

 

مواد لازم سس سزار :
زرده تخم مرغ یک عدد
آب لیموترش ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری
سس خردل یک قاشق چایخوری
سیر له شده یک عدد
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
بالزامیک یا سسس وورچسترشایر یک قاشق غداخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
پارمزان ۲ قاشق غذاخوری پر

 

طرز تهیه :
همیشه برای سالاد باید کاهو خنک باشه ، کاهو پیچ رو با دست تکه میکنیم درشت باشه و توی ظرف میریزیم و میذاربیم یخچال

طرز تهیه سالاد سزار با سرکه بالزامیک

طرز تهیه سالاد سزار با سرکه بالزامیک

برای کروتان ، نون های تست برشته ی روی سالاد ، نون ها رو مکعبی خورد میکنیم و روی گریل داغ میذاریم و روش روغن زیتون میدیم

سالاد سزار تصویری

سالاد سزار تصویری

وقتی طلایی شد برشون میگردونیم تا اون سمتشم طلایی بشه
بعد میذاریم کمی خنک بشه

سالاد سزار شف طیبه

برای سس همه ی مواد رو توی کاسه میریزیم

سالاد سزار ساناز

خوب هم میزنیم تا سس یکدست بشه

خرید سس سزار

ظرف کاهو رو میاریم و سس رو روی کاهو میدیم و بعد کروتان رو روش میذاریم و در آخر پارمزان رو روی سالاد میپاشیم

طرز تهیه سالاد

طرز تهیه سالاد

حالا میشه بهش آووکادو یا سینه ی مرغ گریل شده و بیکن و یا گوجه فرنگی اضافه کرد
یکی از سالادهای پرطرفدار و خوشمزه آماده شد

طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار

مرغ گریل شده عالیه برای سالاد اگه وسایلی شبیه تجهیزات فست فود و دستگاه گریل برای گریل مرغ دارید حتما استفاده کنید.
من همیشه سینه مرغ گریل شده هم می ریزم و بین خودمون باشه خیلی وقتها زرده رو حدف می کنم چرا؟ خوب حس خوبی نسبت به زرده خام ندارم خوب چی کار کنم دیگه
امیدوارم طرز تهیه سالاد راحت باشه و از آموزش آشپزی لذت ببرید ، نوش جان