قیمت : 450هزار تومان
ابعاد : 40در30در80 سانتیمتر
خلال کن دستی پایه دار مناسب جهت خلال کردن سیب زمینی و پیاز و انواع مرکبات دارای تیغه های برش استیل با ابعاد ۸۰×۳۰×۴۰ سانتیمتر
دستگاه خلال کن دستی یکی از کاربردی ترین ابزار در آشپزخانه و تجهیزات فست فود و تجهیزات رستوران است که به خرد کردن سریعتر و بهتر انواع سبزیجات مانند سیب زمینی ، هویج ، کاهو کمک می کند.
دستگاه خلال کن دستی پایه دار با اهرم دارای تیغه یدک مناسب برای کاربردهای خانگی و صنعتی که جهت استفاده در انواع رستوران فست فود کترینگ هتل و آشپزخانه های صنعتی برای خلال نمودن سیب زمینی ، هویج ، پیاز و دیگر سیفیجات و سبزیجات مناسب خواهد بود دارای اهرم برای استفاده آسان و راحت به همراه کیفیت عالی و قیمت ارزان ارائه می گردد.
خلال کن پایه دار وسیله ای کامل برای تهیه خلال سیب زمینی بهداشتی خانگی و بدون نیاز به چاقو ، همچنین می توانید با این محصول خیار ، هویج ، فلفل دلمه و حتی گوجه فرنگی را نیز خلال و یا بصورت نگینی انجام دهید.
تیغه استیل دوطرفه ضد زنگ با استحکام و مقاومت بالا
تیغه های بسیار تیز بدون نیاز به ایجاد فشار زیاد
پایه مناسب جهت ایجاد استحکام و جلوگیر از لغزش
طرز کار این خلال کن بسیار ساده است ، سیب زمینی یا هر نوع سبزی دلخواهتان را داخل دستگاه و جلوی قطعه قرار دهید و بعد دسته را با فشار آرام دست به سمت پایین حرکت دهید تا سبزی به سمت تیغه هدایت شود و خلال شده از سمت دیگر بیرون آید.
دستگاه خلال کن صنعتی مدل اهرمی دو عدد تیغه متفاوت دارد تا سبزیجات را به اندازهی موردنظرتان خرد کنید.
تیغه ها بسیار تیز هستند و با سرعت بالا و امنیت بیشتری سبزیجات را خرد می کنند.
این تیغه ها از استیل ساخته شده اند و حتی بعد از شست و شوی مکرر نیز زنگ نمی زنند.
اگر دوست دارید سبزیجاتی مانند سیب زمینی یکدست و یک اندازه خرد شوند ، خلال کن صنعتی دستی گزینه ای ایده ال برای انجام این کار است.
دارای کیفیت عالی و قیمت مناسب دستگاه خلال همراه گارانتی و خدمات پس از فروش به مشتریان ارجمند ارائه می گردد.
قیمت : 780هزار تومان
ابعاد : 80در50در110 سانتیمتر
خلال کن دستی پایه دار پدالی مناسب برای آشپزخانه صنعتی رستوران و فست فود جهت خرد کردن سیب زمینی پیاز و انواع مرکبات میوه جات صیفیجات دارای ابعاد ۱۱۰×۵۰×۸۰ سانتیمتر
دستگاه دارای استحکام فوق العاده از نظر ساختار میباشد که قابلیت خلال کردن انواع مرکبات و سیب زمینی و پیاز در حجم بالا می باشد.
دارای تیغه های برش از جنس استیل و در اندازه های مختلف از سایز ۶/۵ الی ۲۰ میلیمتر میباشد.
برای کاربردهای خانگی و صنعتی که جهت استفاده در انواع رستوران فست فود کترینگ هتل و آشپزخانه های صنعتی برای خلال نمودن سیب زمینی ، هویج ، پیاز و دیگر سیفیجات و سبزیجات مناسب خواهد بود دارای اهرم برای استفاده آسان و راحت به همراه کیفیت عالی و قیمت ارزان ارائه می گردد.
خلال کن پایه دار وسیله ای کامل برای تهیه خلال سیب زمینی بهداشتی خانگی و بدون نیاز به چاقو ، همچنین می توانید با این محصول خیار ، هویج ، فلفل دلمه و حتی گوجه فرنگی را نیز خلال و یا بصورت نگینی انجام دهید.
تیغه استیل دوطرفه ضد زنگ با استحکام و مقاومت بالا
تیغه های بسیار تیز بدون نیاز به ایجاد فشار زیاد
پایه مناسب جهت ایجاد استحکام و جلوگیر از لغزش
دستگاه خلال کن دستی یکی از کاربردی ترین ابزار در آشپزخانه و تجهیزات فست فود و تجهیزات رستوران است که به خرد کردن سریعتر و بهتر انواع سبزیجات مانند سیب زمینی ، هویج ، کاهو کمک می کند.
تیغه ها بسیار تیز هستند و با سرعت بالا و امنیت بیشتری سبزیجات را خرد می کنند.
این تیغه ها از استیل ساخته شده اند و حتی بعد از شست و شوی مکرر نیز زنگ نمی زنند.
اگر دوست دارید سبزیجاتی مانند سیب زمینی یکدست و یک اندازه خرد شوند ، خلالکن دستی گزینه ای ایده ال برای انجام این کار است.
ارائه خلال کن صنعتی به همراه یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش می باشد.
قیمت : 10میلیون و 500هزار تومان
برند : Zanolli Made in Italy
ابعاد : 87در96در52 سانتیمتر
میکسر ۳۵کیلویی ۲ سرعت دارای پنج نوع پاروی متفاوت استیل با یک لگن استیل ساخت کشور ایتالیا و شرکت زانولی مدل Galassia Comida
مناسب برای شیرینی ، بستنی ، کیک ، پوره سیب زمینی ، نان ، پیتزا ، گوشت کباب کوبیده جهت استفاده در نانوایی ، قنادی ، شیرینی فروشی و نان فانتزی ، بستنی فروشی ، رستوران ، فست فود
در قنادی جهت تهیه خمیر برای انواع شیرینی ، کیک ، خمیرگز و انواع خامه کاربرد دارد.
نیروی محرکه : تک فاز یا سه فاز
جهت مخلوط کردن تخم مرغ ، خامه ، انواع خمیر
این دستگاه جهت مخلوط کردن مواد اولیه روان شیرینی و کیک از جمله شیر ، شکر ، تخم مرغ به کار می رود و در ظرفیت های مختلف وجود دارد.
دارای سه مدل پاروی همزن استیل :
مخلوط کن مارپیچ مناسب خمیر هم زدن و مواد غذایی جامد چسبنده برای استفاده با سرعت پایین می باشد.
مخلوط کن ضربی مناسب قطعات نازک و پودر و حبوبات برای استفاده با سرعت متوسط می باشد.
مخلوط کن سیمی : مناسب مایعات مانند کرم و تخم مرغ برای استفاده با سرعت بالا می باشد.
تفاوت شاخک استیل و ابکاری استیل میکسر قنادی در عمر آنهاست که شاخک استیل عمره بالای ده سال و شاخک آبکاری استیل دستگاه خمیر گیر عمره بالاتر از پنج سال دارد.
این میکسر درمدل های ۱۰ ، ۲۰ ،۳۰ ،۴۰ ،۵۰ ،۶۰ و ۸۰ لیتری
قابل استفاده برای شیرینی پزیها ، آشپزخانه ها و هتل ها ، رستورانها ، فست فودها ، بیمارستانها و تالارهای پذیرایی
گالاسیا : دستگاه میکسر ضروری برای کسب و کار شما
ساده و قابل اعتماد ، دستگاه مارپیچ گالاسیا یک ماشین ضروری برای پخت و پز شماست ، دارای یک مارپیچ محکم و یک کاسه دوار در هر دو استیل ضد زنگ است که به سرعت خمیر نرم و خنک می شود
تکنولوژی و سادگی پردازش ترکیب در Galassia برای مدرن سازی هنر پیتزا، تولید نان و شیرینی.
۵ دلایل دلخواه برای ساخت دستگاه قلیایی گالاسیا
محکم و قابل اعتماد
مجهز به مارپیچ ضد زنگ، مقاوم در برابر حتی نیروهای شدید است
انتقال زنجیره ای
ساده برای استفاده
صرفه جویی در فضا
ابعاد: ۵۲۰ x 870 x 960 میلیمتر
قدرت: ۱۸۰۰ وات
سرعت: ۲
وزن: ۴۵ کیلوگرم
ارائه دستگاه خمیر گیر به همراه یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش دستگاه خمیرگیر تقدیم مشتریان ارجمند می گردد.
قیمت : 650هزار تومان
ابعاد : 30در17در47 سانتیمتر
دستگاه خلال کن با قابلیت آب پرتقال و انارگیری و همچنین دارای چهار تیغه خلال سیب زمینی در سایزهای مختلف می باشد.
جنس پایه و دستگیره دستگاه از چدن با رنگ استاتیک می باشد و محفظه خلال کن و آب میوه گیری تماما استیل میباشد.
طول ۳۰ سانتیمتر
عرض ۱۷ سانتیمتر
ارتفاع بدون دسته ۴۷ سانتیمتر
ارتفاع با دسته بالا ۸۰ سانتیمتر
دستگاه آب پرتقال و انار گیری دستی Manual Commercial Juicer
آب میوه غالباً برای حفظ سلامتی مصرف میشود مثلا آب پرتقال حاوی ویتامین c میباشد و یا آب آلو در هضم غذا کمک میکند ، مصرف آبمیوه اخیرا در بسیاری از کشورها افرایش یافته است زیرا آبمیوه بعنوان منبع طبیعی در بهبود سلامتی محسوب میشود و همچنین در مقایسه با گذشته مردم به بالا بردن میزان سلامتی شان اهمیت بیشتری میدهند. مصرف زیاد آبمیوه میتواند باعث بالا رفتن قند و ابتلا به دیابت شود و همچنین باعث افزایش وزن نیز گردد.
همراه با یکسال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش
فروش انواع آبمیوه گیری آب انار ، پرتقال و لیمو گیر
ارائه انواع آبمیوه گیری صنعتی و خلال کن صنعتی به همراه یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش می باشد.
قیمت : 22میلیون تومان
برند : زانولی ایتالیا
ابعاد : 145در153در56 سانتیمتر
فر پیتزا صندوقی زانولی مدل Zanolli CITIZEN 9 MC دارای ظرفیت ۹بشقاب با کف فر سنگی
ظرفیت ۹بشقاب با قطر ۱۲اینچ
مناسب برای پخت سنتی انواع پیتزا ایتالیایی و آمریکا با بهترین کیفیت پخت روی کف فر سنگی
پیتزا پز صندوقی ایتالیایی یک طبقه بدون پایه Zanolli CITIZEN 9MC
Zanolli CITIZEN 9/MC
یک طبقه بدون پایه
ابعاد ۱۳۷۰x1380x400h
ابعاد خارجی ۱۴۵۰ در ۱۵۳۰ در ۵۶۰ میلیمتر.
ابعاد داخلی ۱۰۵۰ در ۱۰۵۰ در ۱۶۰ میلیمتر.
Ext.Dimension : 1450 x 1530 x 560 mm.
Int.Dimension : 1050 x 1050 x 160 mm.
Gas consumption : 17,300 W. Kcal / H 200 kw
ELET. Power : 0.1 kw
Pan : 4 pans (40 x 60 cm)
حداکثر دما : ۳۷۰ °C
ظرفیت تعداد پیتزا : ۹
قطر بشقاب پیتزا : ۳۳ cm
گارانتی: ۱ سال
ساخت ایتالیا
قدرت: ۱۱.۲۵ کیلو وات (تک فاز یا سه فاز)
وزن: ۱۵۰ کیلوگرم
نام تجاری: ZANOLLI
تولید کشور : ایتالیا
بر اساس آخرین استانداردهای طراحی و ساخت و ساز ساخته شده اند
ساخته شده از ورق استنلس استیل
در دو نسخه مختلف عرضه می شوند: برق و گاز
کف فر سنگ است که مناسب برای پخت سنتی می باشد لذا هم می توان پیتزا را با ظرف درون فر قرار داد و هم می توان پیتزا را بدون ظرف کف فر سنگی گذاشت و با پارو داخل و بیرون کشید.
واردات انواع فر پیتزا ریلی و فر پیتزا صندوقی ایتالیایی
ارائه فر پیتزا به همراه یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش تقدیم می گردد.
قیمت : 19میلیون تومان
برند : زانولی ایتالیا
ابعاد : 137در96در40 سانتیمتر
تلفن ارائه دهنده : 09122349715
فر پیتزا ایتالیایی زانولی با ظرفیت ۶بشقاب پیتزا مدل zanolli CITIZEN 6 MC با کف فر سنگی دارای ظرفیت شش پیتزای دوازده اینچی یا سی سانتیمتری ، مناسب برای پخت سنتی انواع پیتزا ایتالیایی و آمریکا با بهترین کیفیت پخت روی کف فر سنگی
دما حداکثر: ۳۷۰ درجه سانتی گراد
نام تجاری: ZANOLLI
تولید کشور : ایتالیا
بر اساس آخرین استانداردهای طراحی و ساخت و ساز ساخته شده اند
ساخته شده از ورق استنلس استیل
در دو نسخه مختلف عرضه می شوند: برق و گاز
ابعاد خارجی : ۱۳۷۰در۹۶۰در۴۰۰ میلیمتر
ابعاد داخلی : ۷۰۰در۱۶۰در۱۰۵۰ میلیمتر
External: 1370mm W x 960mm D x 400mm H
Internal: 1050mm W x 700mm D x 160mm H
ساخت ایتالیا
ظرفیت ۶ضربدر ۱۲اینچ
قدرت: ۸.۸KW (تک فاز یا سه فاز)
وزن: ۱۲۵ کیلوگرم
کف فر سنگ است که مناسب برای پخت سنتی می باشد لذا هم می توان پیتزا را با ظرف درون فر قرار داد و هم می توان پیتزا را بدون ظرف کف فر سنگی گذاشت و با پارو داخل و بیرون کشید.
فر پیتزا کوره ای با طراحی سیستم کنترل گرمایشی ساده و بدنه استنلس استیل ، پنجره های شیشه سکوریت که هر طبقه از فر دارای نور داخلی می باشد و می توان از وضعیت پخت پیتزا به راحتی با چشم مطلع شد ، کف فر سنگ می باشد که کیفیت پخت را عالی می نماید.
ارائه فر پیتزا صندوقی به همراه یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش فر پیتزا می باشد.
قیمت : 13میلیون و 500هزار تومان
برند : Zanolli Made in Italia
ابعاد : 99در99در59 سانتیمتر
فر پیتزا صندوقی دو طبقه زانولی ایتالیا مدل zanolli citizen ep 70/4+4/MC دارای ظرفیت هشت پیتزا که ۴پیتزا در طبقه پایین و ۴پیتزا در طبقه بالا قرار می گیرد ، کف فر سنگ است که مناسب برای پخت سنتی می باشد لذا هم می توان پیتزا را با ظرف درون فر قرار داد و هم می توان پیتزا را بدون ظرف کف فر سنگی گذاشت و با پارو داخل و بیرون کشید.
حداکثر حرارت ۴۰۰درجه سانتیگراد
ظرفیت ۲ضربدر۴ پیتزا
ابعاد داخلی : ۹۹در۹۹در۵۹ سانتیمتر
ابعاد بیرونی : ۷۰در۷۰در۱۲ سانتیمتر
فر پیتزا کوره ای با طراحی سیستم کنترل گرمایشی ساده و بدنه استنلس استیل ، پنجره های شیشه سکوریت که هر طبقه از فر دارای نور داخلی می باشد و می توان از وضعیت پخت پیتزا به راحتی با چشم مطلع شد ، کف فر سنگ می باشد که کیفیت پخت را عالی می نماید.
ظرفیت پیتزا در کف فر ۸ضربدر ۱۲اینچ
ظرفیت پیتزا با بشقاب ۸ضربدر ۱۱اینچ
دارای درجه حرارت
با نور داخلی
کنترل حرارت مجزای طبقات
قدرت ۱۱.۲ کیلووات
قدرت – کیلووات: ۵.۶
منبع تغذیه: تک فاز – سیمی
وزن: ۱۰۰ کیلوگرم
ساخته شده از استنلس استیل
دارای نور و چراغ داخلی که می توان تمام وقت داخر فر را نظارت کرد.
کف هر طبقه فر می توان چهار پیتزای ۱۲اینچی یا ۳۰ سانتیمتری قرار داد.
دستگاه به صورت استاندارد تک فاز می باشد که می توان ۳ فاز نیز در اختیار مشتری قرار گیرد.
محدوده دما: ۰ تا ۴۰۰ درجه سانتیگراد
ساخت ایتالیا
درب های مجهز به دستگیر مرغوب و پنجره شیشه ای
دستورالعمل استفاده : ساعت اول درجه حرارت تا ۱۰۰ درجه سانتی گراد، ساعت دوم و سوم تا ۱۵۰ درجه سانتیگراد، درجه چهارم تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد پنجم تا ۲۵۰ درجه سانتیگراد و در نهایت ششم تا ۳۰۰ درجه سانتیگراد
برای این دستگاه می توانید پایه و هود نیز جداگانه از شرکت زانولی ارائه می نماید.
دارای ترموستات کنترل گرما
ارائه فر پیتزا صندوقی به همراه یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش فر پیتزا می باشد.
قیمت : 2میلیون و 800هزار تومان
ابعاد : 70در90در116 سانتیمتر
دستگاه کباب ترکی رومیزی تک سیخ مدل فست فود ترک دونر
دستگاه کباب ترکی رومیزی و دونر کباب مخصوص پخت انواع کباب ترکی در فضای کوچک است ، در دستگاه کباب ترکی رومیزی دیگر قفسه ای در زیر دستگاه وجود ندارد و برای استفاده از آن حتما باید روی میز یا یک سطح بلند قرار بگیرند ، سیخ به ارتفاع ۹۰ سانتیمتر و شعله در این دستگاه ایجاد شده است ، روغن مازاد آن را می توان از طریق یک سینی در زیر دستگاه تخلیه کرد.
دستگاه کباب ترکی رومیزی با گاز شهری و کپسولی کار می کند و قابلیت چرخش سیخ در صورت عدم وجود برق وجود دارد .
دستگاه کباب ترکی رومیزی در سه مدل و با توان پخت های ۵۰ و ۹۰ کیلوگرم کباب ترکی تولید شده است.
با رویه بدنه استیل
هر سیخ دارای دو شعله ثابت یا ریلی یا متحرک می باشد
ظرفیت گوشت هر سیخ ۲۰ الی ۲۵ الی ۳۰ کیلوگرم
دارای محفظه تخلیه روغن
ریشه کلمه دونر کباب از زبان ترکی است و دونر در این زبان به معنای چرخان و چرخنده است ، از آنجا که گوشت و مرغ توسط یک میله عمودی گردان در میانه دستگاه پخته می شوند به آن دونر کباب می گویند.
مشخصات فنی دستگاه کباب ترکی رومیزی :
ابعاد دستگاه : ۸۰در۶۰ در ارتفاع ۱۱۰ سانتیمتر
بدنه دستگاه تماما از استنلس استیل خشدار به ضخامت ۰/۸ میلیمتر
دارای شعله ترک
سیخ استیل به قطر ۱۸ میلیمتر
دارای موتور با توان جابجایی ۵۰ و ۹۰ کیلوگرم و ۲/۵ دور در دقیقه ، تک فاز ۲۲۰ ولت
دارای ولوم مجزا برای هر قسمت به منظور تنظیم بهتر دمای پخت
دارای سینی تخلیه روغن مازاد
قابلیت استفاده با گاز شهری و کپسولی
قابلیت چرخاندن سیخ در صورت عدم وجود برق
دارای ریل به جهت مهار فریم شعله ها و تعیین فاصله مناسب با سیخ
قابل طراحی و تولید در ابعاد استاندارد و سفارشی متناسب با نیاز مشتری
دستگاه با ابعاد مورد نظر شما به صورت سفارشی طراحی و تولید خواهد شد.
ابعاد استاندارد دستگاه کباب ترکی طول ، عرض و ارتفاع دستگاه کباب ترکی تک سیخ رومیزی به شرح زیر می باشد :
ابعاد ۹۰در۵۰در۷۵ سانتی متر
ابعاد ۱۰۰در۹۰در۵۵ سانتی متر
ابعاد ۹۰در۸۰در۱۱۵ سانتی متر
تولید دستگاه کباب ترکی با ابعاد مورد دلخواه شما متناسب با فست فود شما
دستگاه کباب ترکی با شعله ترک دارای سه عدد شعله ترک می باشد که امکان قرار دادن شعله های تابشی ایرانی نیز روی این دستگاه وجود دارد.
از عمده ترین تفاوت بین شعله های کباب ترکی این است که صفحه یا بدنه شعله تابشی از سنگ بوده و شعله ترک با صفحه استیل طراحی می گردد و تفاوت دیگر شعله های کباب ترکی این است که شعله ترک ابعاد کوچیک تری دارد که عموما ارتفاع آن بلند است اما شعله تابشی پهنای بزرگ تری دارد.
کیفیت حرارت و طول عمر شعله های تابشی دو برابر شعله های ترک دستگاه کباب ترکی می باشد لذا پیشنهاد ما شعله تابشی خواهد بود.
نمونه های زیادی از بهترین فست فود تهران در حال استفاده از دستگاه کباب ترکی رومیزی می باشند که تصاویر برخی از این وسایل فست فود را ملاحظه می فرمایید.
انواع فست فود می توانند از لوازم فست فود مانند دستگاه کباب ترکی برای بالا بردن پرستیژ کاری فست فود استفاده نمایند و فروش غذاهای فست فود خود را بیشتر نمایند.
انواع دستگاه کباب ترکی رومیزی جهت پخت کباب ترکی گوشت و مرغ
مجهز به دستگاه الکتروموتور تک فاز با دنده مارپیچ
دارای سیخ استنلس استیل با ظرفیت های مختلف
با لگن مخلفات از ورق استنلس استیل
دارای شعله های برنر سرامیکی یا شعله ترک
فروش دستگاه کباب ترکی با بدنه و در استنلس استیل پانچ و خش دار
ارائه به همراه یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش تقدیم می گردد.
قیمت : 4هزار و 900تومان
ابعاد : قطر 23 سانتیمتر
قالب پیتزا سایز ۲۳ تفلون درجه یک دارای شش ماه گارانتی تفلون
قطر دور ۲۳ سانتیمتر و قطر کف قالب ۲۰۵ میلیمتر با اندازه لبه یک اینچ یا ۲۵ میلیمتر
مناسب برای پیتزا های مخصوص مخلوط قارچ و گوشت پپرونی و انواع مدل های آمریکایی ، ایتالیایی و ایرانی
ساخت قالب پیتزا در سایزهای مختلف همراه با شش ما گارانتی تفلون.
ساخت انواع قالب سفارشی دایره گرد مربع مستطیل مثلث در سایزهای مختلف.
قالب از سایز ۱۵تاسایز ۳۵موجود میباشید.
ظرف پیتزا با پوشش تفلون با جنس های آهن و آلومینیوم و یا بدون پوشش تفلون در انواع سایز های مختلف برای پخت پیتزا در فست فود ها مناسب است.
تفلون بدون درب یا با درب ، قابل استفاده برای آشپزخانه هتل ها ، رستوران ها ، فست فود ها ، بیمارستان ها و تالارهای پذیرایی ، با شش ماه ضمانت تعویض
پوشش نچسب سراسری
مقاوم در برابر حرارت بالا
قابل شستشو در ماشین ظرفشویی
ساخته شده از آهن یا آلومینیوم با پوشش نچسب تفلون در داخل و خارج ظرف
شستشو آسان با توجه به پوشش نچسب
پخت و پز سریع و یکنواخ
قابل استفاده داخل فر
قابل شستشو در ماشین ظرفشویی
انواع قالب پیتزا تفلون درجه یک
بشقابهای ایتالیایی و آمریکایی
یکی از تجهیزات مورد نیاز در فست فودها و در خط تولید پیتزا قالب پیتزا می باشد اصولا پیتزاها را در قالب پیتزا تاپ و آماده می کنند و سپس در فر پیتزا قرار می دهند.
قالب های پیتزا در اکثر فست فودها از جنس آهن تهیه می شود که به مرور سیاه شده و ظاهر بدی پیدا می کند اما گروه دیگری از قالب ها از جنس آلومینیم تهیه می شوند که برای سلامتی انسان بسیار مضر می باشد زیرا با تحقیقات به عمل آمده ظروف آلومینیمی باعث بیماری آلزایمر یا همان فراموشی می شود البته قالب ها را به طور کلی می توان از نظر آیتم های زیر طبقه بندی نمود :
اندازه : بر اساس کف ۱۵، ۱۷ ، ۱۹ ، ۲۱ ، ۲۳ ، ۲۶، ۲۸ ،۳۰ ، ۳۲ ،۳۸
شکل : قالب های پیتزا به اشکال گرد ، مثلث ، مربع و سایر اشکال
جنس : آهن ، آلومینیم ، آهن تفلون ، آلومینیم تفلون دار
سبک : توری ، یک تکه
روکش : تفلون و ساده
البته استفاده از هر یک از این آیتم ها پیتزایی منحصر به متد خود را در اختیار شما قرار می دهد ناگفته نماند پیتزا های ایتالیایی را معمولا روی توری یا بدون قالب روی سنگ کف تنور قرار می دهند.
یکی از نکات برجسته ای که باید در مورد قالب پیتزا دیجی کالا و برندهای دیگر به آن اشاره نمود نحوه تمیز کردن آنها می باشد اگر در زمان تاپ کردن پیتزا اپراتور یا پرسنلی که وظیفه تاپ کردن پیتزا را بر عهده دارد دقت لازم را بنماید و پنیر پیتزا یا مواد پیتزا را به صورت صحیح روی هم بریزند به طوری که این مواد روی قالب پیتزا نریزد و زمانی که قالب درون فر پیتزا قرار دارد پخته نشود و به قالب نچسبد نیاز به شستشوی قالب ها نمی باشد و با کشیدن یک دستمال تمیز این قالب ها برای استفاده در مراحله بعدی آماده می گردد شاید بتوان ایرادی بابت عدم شستشوی قالب ها پس از هر بار استفاده گرفت ولی این ایراد وارد نیست به دلیل این که معمولا پیتزا در زمان هفت دقیقه و با دمای دویست و هفتاد درجه سانتیگراد پخته می شود که این دما و مدت زمان برای از بین بردن تمامی میکروب ها و سایر عوامل بیماری زا کافی می باشد.
انواع قالب پیتزا :
هر نوع قالب پیتزا برای انواع مختلف پیتزا مناسب هستند و می توان از آنها نه تنها در فرهای پیتزای صنعتی استفاده کرد ، بلکه در سایر فرها برای کاربردهای مختلف نیز قابل استفاده است.
اولین گام در انتخاب نوع قالب، در نظر گرفتن فری است که با آن کار می کنید و برای این کار در لیست زیر قالبهای مختلف را در نظر بگیرید.
از میان انواع قالبهای پیتزای معمولی ، قالب پیتزای عمیق ، قالب پیتزای CAR ، قالب با لبه عریض ، قالبهای سنگی ، قالب های یکبار مصرف ، قالب های چدنی و دیسکهای پیتزا موجود هستند که هر نوع از این قالبها به کیفیت پیتزا به شیوه ای متمایز و سودمند کمک می کنند.
قالب پیتزای معمولی کوپه :
این قالب پیتزاها از آلومینیوم یا یا پوشش سخت آلومینیومی برای دوام بیشتر ساخته شده اند و می توانند در هر نوع اجاق فر صنعتی به کار گرفته شوند ، با این نوع قالبها میتوانید پیتزاهای نیویورکی با پوسته نرم و نازک تهیه کنید که این نوع پیتزاها اغلب چند لایه ای هستند.
قالب های عمیق :
این قالب پیتزاها آلومینیومی هستند و خاصیت نچسب بودن دارند و طراحی های فولاد ضدزنگ گالوانیزه برای استفاده در اجاقهای صنعتی در دسترس هستند ، این قالبها برای طبخ پیتزاهای شیکاگویی طراحی شده اند و این قالبها دارای عمق بیشتری نسبت به قالبهای معمولی هستند و پیتزایی که با این قالب طبخ میشود ضخیمتر خواهد بود.
قالب پیتزای عمیق و مربعی :
اکثر قالبهای مربعی از آلومینیوم سنگین ساخته شدهاند و برای استفاده روزمره در اجاقهای صنعتی عالی هستند ، قالبهای مربعی برای پخت پیتزاهای سیسیلی طراحی شده اند که مربعی هستند و دارای پوسته نرم و خمیری هستند که برای خوردن رضایت بخش هستند.
قالبهای غربالی و دیسکی :
این قالبها دارای ساختار توری شکل هستند و باعث پخت سریعتر پیتزا میشوند ، این قالبها برای استفاده در فرهای پیتزایی تسمه ای محبوب هستند ، به علت اینکه گرما به راحتی از طریق سوراخهای موجود در کف قالب به راحتی به پیتزا منتقل میشود ، پیتزای طبخ شده تردتر خواهد بود به لطف وزن کم آنها این قالبها برای پخت پیتزاهایی با پوسته نازک ایده آل هستند.
قالب های سنگی :
این قالبها به خصوص برای رستوران عالی هستند قالبهای سنگی ابزار دیگری هستند که برای پخت پیتزاهای خوشمزه استفاده میشوند اگر در آشپزخانه خود اجاق صنعتی ندارید ، قالبهای سنگی میتوانند در اجاق های استاندارد نیز برای پخت پیتزا مورد استفاده قرار گیرند قالبهای سنگی به طور کلی نازکتر از قلاب های معمولی هستند و از سرامیک یا کردریت ساخته میشوند ، پخت پیتزا روی قالب سنگی باعث پخت پیتزاهایی جویدنی و چرب می شود.
قالب های چدنی :
قالب های چدنی همه کاره هستند این قالبها میتوانند روی کوره ، در داخل فر زیر منقل یا حتی روی اجاق قرار بگیرند ، لبه موجود در قالب ، ساختاری برای گوشه های پیتزا ایجاد میکند و بیشتر دارای پیش چاشنی است ، قالبهای چدنی ، پیتزایی با لبه های ترد و نیم سوز طبخ میکنند ، درست مثل پیتزایی که در سبک ناپلی یافت می شود.
قالبهای مدل CAR :
این قالبها دارای لبه های تیز هستند بنابراین میتوانید خمیر پیتزای رول شده را روی آن قرار دهید و به راحتی خمیر اضافی را با آن برش دهید و جدا کنید ، قالبهای CAR نیز دارای سوراخهایی هستند و این امر باعث میشود تا ته پیتزا سریعتر پخته شود و تردتر شود ، این قالب میتوانند در هر نوع اجاق صنعتی استفاده شوند ، با استفاده از این قالبها میشود تقریبا هر نوع پیتزایی درست کرد کیفیت پیتزا به نوع سطح قالب بستگی دارد.
قالبها با لبه عریض :
فضای اضافی در اطراف لبه قالب باعث میشود تا پیتزا به آسانی برش داده شود اکثر قالبهای لبه عریض برای استفاده در اجاق مناسب نیستند ، هر نوع پیتزایی را میتوان روی این قالبها برش داد اما برای طبخ پیتزا در اجاق مناسب نیستند و باعث تاثیر منفی بر ساختار پیتزا میشود.
قالبهای یکبار مصرف :
این قالبهای پیتزا به همراه پیتزا به مشتری تحویل داده میشوند این قالبها در طول آماده سازی و طبخ مورد استفاده قرار میگیرند چون این قالبها یکبار مصرف هستند دیگر زمانی برای تمیزکاری صرف نمیشود ، جنس این قالبها از آلومینیوم ، پلاستیک یا کارتن است و برای پخت به مدت یک ساعت تا ۴۰۰درجه فارنهایت مناسب هستند ، این قالبها نمیتوانند تجمل ایجاد کنند اما برای طبخ انواع پیتزاهای نرم مناسب هستند.
ارائه قالب پیتزا و انواع ظرف پیتزا روکش تفلون از جنس آهن با شش ماه گارانتی تفلون تجهیزات فست فود تقدیم می گردد.
قیمت : 17هزار تومان
ابعاد : قطر 30 سانتیمتر
قالب پیتزا پانچی سایز ۳۰ دارای شش ماه گارانتی تفلون
اندازه قطر دور ۳۲ سانتیمتر و قطر کف قالب ۳۱ سانتیمتر با اندازه پهنای لبه ۷ میلیمتر
پوشش نچسب سراسری
مقاوم در برابر حرارت بالا
ساخت قالب پیتزا در سایزهای مختلف همراه با شش ما گارانتی تفلون.
ساخت انواع قالب سفارشی دایره گرد مربع مستطیل مثلث در سایزهای مختلف.
قالب از سایز ۱۵تاسایز ۳۵موجود میباشید.
ظرف پیتزا با پوشش تفلون با جنس های آهن و آلومینیوم و یا بدون پوشش تفلون در انواع سایز های مختلف برای پخت پیتزا در فست فود ها مناسب است.
تفلون بدون درب یا با درب ، قابل استفاده برای آشپزخانه هتل ها ، رستوران ها ، فست فود ها ، بیمارستان ها و تالارهای پذیرایی ، با شش ماه ضمانت تعویض
قابل شستشو در ماشین ظرفشویی
ساخته شده از آلومینیوم با پوشش نچسب تفلون در داخل و خارج ظرف
شستشو آسان با توجه به پوشش نچسب
پخت و پز سریع و یکنواخ
قابل استفاده داخل فر
قابل شستشو در ماشین ظرفشویی
انواع قالب پیتزا تفلون درجه یک
بشقابهای ایتالیایی و آمریکایی
یکی از تجهیزات مورد نیاز در فست فودها و در خط تولید پیتزا قالب پیتزا می باشد اصولا پیتزاها را در قالب پیتزا تاپ و آماده می کنند و سپس در فر پیتزا قرار می دهند.
قالب های پیتزا در اکثر فست فودها از جنس آهن تهیه می شود که به مرور سیاه شده و ظاهر بدی پیدا می کند اما گروه دیگری از قالب ها از جنس آلومینیم تهیه می شوند که برای سلامتی انسان بسیار مضر می باشد زیرا با تحقیقات به عمل آمده ظروف آلومینیمی باعث بیماری آلزایمر یا همان فراموشی می شود البته قالب ها را به طور کلی می توان از نظر آیتم های زیر طبقه بندی نمود :
اندازه : بر اساس کف ۱۵، ۱۷ ، ۱۹ ، ۲۱ ، ۲۳ ، ۲۶، ۲۸ ،۳۰ ، ۳۲ ،۳۸
شکل : قالب های پیتزا به اشکال گرد ، مثلث ، مربع و سایر اشکال
جنس : آهن ، آلومینیم ، آهن تفلون ، آلومینیم تفلون دار
سبک : توری ، یک تکه
روکش : تفلون و ساده
البته استفاده از هر یک از این آیتم ها پیتزایی منحصر به متد خود را در اختیار شما قرار می دهد ناگفته نماند پیتزا های ایتالیایی را معمولا روی توری یا بدون قالب روی سنگ کف تنور قرار می دهند.
یکی از نکات برجسته ای که باید در مورد قالب های پیتزا به آن اشاره نمود نحوه تمیز کردن آنها می باشد اگر در زمان تاپ کردن پیتزا اپراتور یا پرسنلی که وظیفه تاپ کردن پیتزا را بر عهده دارد دقت لازم را بنماید و پنیر پیتزا یا مواد پیتزا را به صورت صحیح روی هم بریزند به طوری که این مواد روی قالب پیتزا نریزد و زمانی که قالب درون فر پیتزا قرار دارد پخته نشود و به قالب نچسبد نیاز به شستشوی قالب ها نمی باشد و با کشیدن یک دستمال تمیز این قالب ها برای استفاده در مراحله بعدی آماده می گردد شاید بتوان ایرادی بابت عدم شستشوی قالب ها پس از هر بار استفاده گرفت ولی این ایراد وارد نیست به دلیل این که معمولا پیتزا در زمان هفت دقیقه و با دمای دویست و هفتاد درجه سانتیگراد پخته می شود که این دما و مدت زمان برای از بین بردن تمامی میکروب ها و سایر عوامل بیماری زا کافی می باشد.
انواع قالب پیتزا :
هر نوع قالب پیتزا برای انواع مختلف پیتزا مناسب هستند و می توان از آنها نه تنها در فرهای پیتزای صنعتی استفاده کرد ، بلکه در سایر فرها برای کاربردهای مختلف نیز قابل استفاده است.
اولین گام در انتخاب نوع قالب، در نظر گرفتن فری است که با آن کار می کنید و برای این کار در لیست زیر قالبهای مختلف را در نظر بگیرید.
از میان انواع قالبهای پیتزای معمولی ، قالب پیتزای عمیق ، قالب پیتزای CAR ، قالب با لبه عریض ، قالبهای سنگی ، قالب های یکبار مصرف ، قالب های چدنی و دیسکهای پیتزا موجود هستند که هر نوع از این قالبها به کیفیت پیتزا به شیوه ای متمایز و سودمند کمک می کنند.
قالب پیتزای معمولی کوپه :
این قالب پیتزاها از آلومینیوم یا یا پوشش سخت آلومینیومی برای دوام بیشتر ساخته شده اند و می توانند در هر نوع اجاق فر صنعتی به کار گرفته شوند ، با این نوع قالبها میتوانید پیتزاهای نیویورکی با پوسته نرم و نازک تهیه کنید که این نوع پیتزاها اغلب چند لایه ای هستند.
قالب های عمیق :
این قالب پیتزاها آلومینیومی هستند و خاصیت نچسب بودن دارند و طراحی های فولاد ضدزنگ گالوانیزه برای استفاده در اجاقهای صنعتی در دسترس هستند ، این قالبها برای طبخ پیتزاهای شیکاگویی طراحی شده اند و این قالبها دارای عمق بیشتری نسبت به قالبهای معمولی هستند و پیتزایی که با این قالب طبخ میشود ضخیمتر خواهد بود.
قالب پیتزای عمیق و مربعی :
اکثر قالبهای مربعی از آلومینیوم سنگین ساخته شدهاند و برای استفاده روزمره در اجاقهای صنعتی عالی هستند ، قالبهای مربعی برای پخت پیتزاهای سیسیلی طراحی شده اند که مربعی هستند و دارای پوسته نرم و خمیری هستند که برای خوردن رضایت بخش هستند.
قالبهای غربالی و دیسکی :
این قالبها دارای ساختار توری شکل هستند و باعث پخت سریعتر پیتزا میشوند ، این قالبها برای استفاده در فرهای پیتزایی تسمه ای محبوب هستند ، به علت اینکه گرما به راحتی از طریق سوراخهای موجود در کف قالب به راحتی به پیتزا منتقل میشود ، پیتزای طبخ شده تردتر خواهد بود به لطف وزن کم آنها این قالبها برای پخت پیتزاهایی با پوسته نازک ایده آل هستند.
قالب های سنگی :
این قالبها به خصوص برای رستوران عالی هستند قالبهای سنگی ابزار دیگری هستند که برای پخت پیتزاهای خوشمزه استفاده میشوند اگر در آشپزخانه خود اجاق صنعتی ندارید ، قالبهای سنگی میتوانند در اجاق های استاندارد نیز برای پخت پیتزا مورد استفاده قرار گیرند قالبهای سنگی به طور کلی نازکتر از قلاب های معمولی هستند و از سرامیک یا کردریت ساخته میشوند ، پخت پیتزا روی قالب سنگی باعث پخت پیتزاهایی جویدنی و چرب می شود.
قالب های چدنی :
قالب های چدنی همه کاره هستند این قالبها میتوانند روی کوره ، در داخل فر زیر منقل یا حتی روی اجاق قرار بگیرند ، لبه موجود در قالب ، ساختاری برای گوشه های پیتزا ایجاد میکند و بیشتر دارای پیش چاشنی است ، قالبهای چدنی ، پیتزایی با لبه های ترد و نیم سوز طبخ میکنند ، درست مثل پیتزایی که در سبک ناپلی یافت می شود.
قالبهای مدل CAR :
این قالبها دارای لبه های تیز هستند بنابراین میتوانید خمیر پیتزای رول شده را روی آن قرار دهید و به راحتی خمیر اضافی را با آن برش دهید و جدا کنید ، قالبهای CAR نیز دارای سوراخهایی هستند و این امر باعث میشود تا ته پیتزا سریعتر پخته شود و تردتر شود ، این قالب میتوانند در هر نوع اجاق صنعتی استفاده شوند ، با استفاده از این قالبها میشود تقریبا هر نوع پیتزایی درست کرد کیفیت پیتزا به نوع سطح قالب بستگی دارد.
قالبها با لبه عریض :
فضای اضافی در اطراف لبه قالب باعث میشود تا پیتزا به آسانی برش داده شود اکثر قالبهای لبه عریض برای استفاده در اجاق مناسب نیستند ، هر نوع پیتزایی را میتوان روی این قالبها برش داد اما برای طبخ پیتزا در اجاق مناسب نیستند و باعث تاثیر منفی بر ساختار پیتزا میشود.
قالبهای یکبار مصرف :
این قالبهای پیتزا به همراه پیتزا به مشتری تحویل داده میشوند این قالبها در طول آماده سازی و طبخ مورد استفاده قرار میگیرند چون این قالبها یکبار مصرف هستند دیگر زمانی برای تمیزکاری صرف نمیشود ، جنس این قالبها از آلومینیوم ، پلاستیک یا کارتن است و برای پخت به مدت یک ساعت تا ۴۰۰درجه فارنهایت مناسب هستند ، این قالبها نمیتوانند تجمل ایجاد کنند اما برای طبخ انواع پیتزاهای نرم مناسب هستند.
ارائه قالب پیتزا روکش تفلون از جنس آهن ظرف پیتزا با شش ماه گارانتی تفلون تقدیم می گردد.