تجهیزات رستوران فست فود

تجهیزات رستوران فست فود کافی شاپ تالار کترینگ هتل

تجهیزات رستوران فست فود

تجهیزات رستوران فست فود کافی شاپ تالار کترینگ هتل

پفیلا ساز صنعتی 650هزار تومان قیمت

دستگاه پفیلا ساز صنعتی رومیزی ایرانی

دستگاه پفیلا ساز صنعتی رومیزی ایرانی

قیمت : 650هزار تومان

ابعاد : 65در45در87 سانتیمتر

دستگاه پاپ کرن ساز رومیزی برقی و گازی ایرانی با ابعاد دستگاه ۸۷×۴۵×۶۵ سانتیمتر که کابین دستگاه با ورق مرغوب و ضخیم تهیه شده و دارای چراغ روشنایی هست ضمن اینکه این دستگاه دو منظوره قابلیت استفاده از انرژی گاز و برق را داشته و به همین منظور بیشترین فروش و کارایی را دارا می باشد.

درب شفاف واقع بر روی محفظه امکان مشاهده مراحل پخت ذرت ها را فراهم می کند ، کارکرد دستگاه بسیار آسان می باشد.

دستگاه پفیلا ساز صنعتی

دستگاه پفیلا ساز صنعتی

دستگاه پاپ کورن ساز صنعتی مناسب شهربازی ها و مکان های تفریحی جهت ارائه سرویس به مشتریان خوبتان
دستگاه پاپ کرن ساز که جهت تولید تولید پاپ کرن یا همان ذرت بکار میرود در قالب این دستگاه تولید و آماده فروش می گردد.
با استفاده از دستگاه پاپ کرن شما میتوانید به راحتی پاپ کرن را در کمترین زمان و به بهترین نحو آماده عرضه به مشتری نمایید.
مخصوص مکان های تفریحی ، پارک ها ، سینما ها
قابلیت تولید پاپ کرن در طعم های مختلف
دارای دیگ پخت استیل بهداشتی
دارای سیستم روشنایی
دستگاه تولید پاپکرن فروشگاهی
قیمت دستگاه پفیلا و قیمت پاپ کورن ایرانی با بهترین کیفیت به ارزان ترین قیمت دستگاه پاپ کرن ساز خانگی و صنعتی ارائه می گردد.
ارائه دستگاه پاپ کرن ساز با گارانتی و خدمات پس از فروش شرکت تقدیم می گردد.

بلندر صنعتی کامکس قیمت 850هزار تومان

مخلوط کن صنعتی بلندر کامکس

مخلوط کن صنعتی بلندر کامکس

قیمت : 850هزار تومان

ابعاد : 24در27در49 سانتیمتر

مخلوط کن صنعتی ویتامکس مدل۷۶۷ مناسب برای آبمیوه فروشی ، کافه و کافی شاپ با کمترین صدا بیشترین قابلیت را دارد ، با قابلیتی برای تهیه انواع اسموتی و کوکتل های میوه می باشد ، ساخت کشور چین ، بلندر ویتامیکس مخلوط کن ویتامیکس در قدرت ها و سایزهای مختلف آکبند نو جهت آبمیوه گیری و مناسب برای کافی شاپ ها ، کم صدا ، صنعتی به همراه گارانتی و خدمات تقدیم مشتریان می گردد.

قدرت ۱۲۰۰وات
ظرفیت دو لیتر
ولتاژ ۲۲۰-۲۴۰ولت
فرکانس ۵۰/۶۰هرتز
سرعت چرخش ۲۸۰۰۰دور در دقیقه

خرید مخلوط کن صنعتی

خرید مخلوط کن صنعتی

این بلتدر بهترین مخلوط و جذابترین پوره یخ را ایجاد میکند.
بلندر نیمه اتوماتیک Vitamex دارای کلید کنترل روشن و خاموش شدن دستگاه و هچنین پارچ ۲ لیتری نشکن بوده که جهت تهیه سس برای رستوران ها و کافی شاپ ها مناسب می باشد.

قیمت مخلوط کن بلندر

قیمت مخلوط کن بلندر

بلندر دستگاه تولید نوشیدنی است با این دستگاه که سرعت آن به طور دستی قابل کنترل است می توانید نوشیدنی های مختلفی همچون اسموتی های میوه ای ، شیک ها و نوشیدنی های سرد بی نظیری درست کنید.
پارچ شفاف و با دوام این دستگاه به گونه ای طراحی شده است که مواد را برای بهره وری بیشتر و سرعت سرویس دهی بیشتر به سمت تیغه ها هدایت می کند.

بهترین مخلوط کن صنعتی

بهترین مخلوط کن صنعتی

بلندر دارای یک کلید روشن و خاموش ، یک ولوم متغیر برای تنظیم میزان دور بطور پیوسته از پایین ترین دور تا دور ماکزیمم و یک کلید پالس است.
اگر می خواهید در محیط های آرام از بلندر استفاده کنید ما به شما بلندر ویتامیکس را پیشنهاد می کنیم مخلوط کن ویتامیکس دارای یک محفظه صدا گیر می باشد و همچنین پارپ آن نشکن و از جنس پلی گربنات می باشد.
ارائه میکسر ویتامیکس به همراه یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش مخلوط کن صنعتی خواهد بود.

اجاق مرکب ساندویچ قیمت 3میلیون تومان

فر ساندویچی چهارکاره کابین دار با هود استیل

فر ساندویچی چهارکاره کابین دار با هود استیل

قیمت : 3میلیون و 500هزار تومان

ابعاد : 193در77در230 سانتیمتر

اجاق مرکب جهت پخت برگر و سرخ کردن سیب زمینی و ساخت و ترکیب انواع سس داغ استفاده می شود.

فر ساندویچی مرکب جزو دستگاه هایی است که با سفارش مشتری تولید می شود و غالبا دارای یک صفحه گریل ذغالی و یک صفحه گریل روغنی و یک سرخ کن و یک شعله می باشد که ابعاد و تعداد این امکانات به خواست مشتری تغییر می کند.
بهترین فر ساندویچی فری است که با استیل ضخیم حداقل ۱میل و با استاندارد ۳۰۴ ساخته شود.
فر ساندویچی باید دارای اسکلت بندی بسیار قوی باشد زیرا اسکلت بندی قوی سبب می شود دستگاه بعد از گذشت چند سال دچار افت شدید ظاهر و کارایی نشود ، عمدتا فرهای ساندویچی دارای کابین می باشند که به سفارش بعضی از مشتری ها در داخل کابین فر صندقی تعبیه می کنند ، دقت داشته باشید در این حالت باید تمام بدنه دستگاه با پشم سنگ عایق بندی شود و از دو لایه ورق ضخیم ۱/۵ میلیمتر استفاده شود.
فر ساندویچی حتما باید هود مکنده داشته باشد ، هودی که دارای فیلتر روغن باشد تا تمامی بوی حاصل از پخت برگر و سس و سیب زمینی به داخل هود کشیده شود.
معمولا هود فر ساندویچی از پهلو به اجاق متصل می شود تا بخار با اطمینان بیشتری به سمت کانال هدایت شود.
ابعاد بدون هود ۸۰*۷۵*۱۹۰ سانتیمتر
ابعاد با هود ۲۳۰*۷۷*۱۹۳ سانتیمتر

فر ساندویچ مرکب

فر ساندویچ مرکب

فر مرکب یا فر اغذیه یا فر فلافلی جزو تجهیزات پخت فست فود می باشد ، فر اغذیه به صورت سفارشی بنابه نیاز مشتری در ابعاد و کارایی های مختلف قابل ساخت هست که فر اغذیه یا فر مرکب از جنس ورق استیل می باشد.

لیست قیمت فر ساندویچی

لیست قیمت فر ساندویچی

فر اغذیه ساندویچی به صورت چند کاره ساخته می شود ، که به آن فر چند کاره می گوییم.
روی فر اغذیه ساندویچی می تواند ابزار مورد نیاز آشپز مانند سرخ کن ، شعله ، برگر زغالی ، چدن روغنی ، چدن شیار دار به کار برد.
بالای فر اغذیه ساندویچی می توان کابین شیشه ایی همراه با هود ایجاد کرد و زیر فر را می توان به صورت کابینتی و یا فر دار و پایه دار ساخت.

فروش لوازم ساندویچی

فروش لوازم ساندویچی

فر ساندویچ در ابعاد و اندازه های مختلف بر اساس سفارش مشتری قابل تولید می باشد.
رویه فر اغذیه از جنس ورق استیل می باشد.
فر اغذیه دارای سینی آبریز در زیر شعله ها می باشد تا موادی که از روی اجاق داخل شعله ریخته می شود داخل سینی قرار بگیرد و قابل تمیز کردن باشد.
گاز مصرفی فر اغذیه به سفارش مشتری گاز شهری ویا گاز کپسولی طراحی میشود.
ارائه انواع تجهیزات فست فود و مناسب ترین فر ساندویچی با بهترین کیفیت استیل و عالی ترین سنگ فر ساندویچی تقدیم می گردد.

هود صنعتی آشپزخانه قیمت متری 850هزار تومان

هود آشپزخانه صنعتی استیل دیواری با فیلتر

هود آشپزخانه صنعتی استیل دیواری با فیلتر

قیمت : متری 850هزار تومان

ابعاد : 100در95در45 سانتیمتر

هود با فیلتر تمام استیل ۳۰۴ خشدار نگیر قابل استفاده برای آشپزخانه صنعتی هتل ، رستوران ، فست فود ، بیمارستان ، کارخانه ، بوفه دانشگاه و تالار‌ پذیرایی دارای مدل دیواری و مرکزی ، یکی از ملزومات اساسی هر آشپزخانه خصوصا آشپزخانه های صنعتی به واسطه حجم پخت و پز ، تعدد دستگاه های پخت و لزوم تهویه و گردش هوای مناسب هود می باشد ، در آشپزخانه های صنعتی رستوران ، کترینگ و فست فود استفاده از هودهای صنعتی تولید شده با مواد اولیه مناسب و با کیفیت و همچنین سیستم های تهویه با قدرت متناسب با فضای آشپزخانه و میزان دستگاه های پخت امری ضروری است که به واسطه آن می توان بهداشت و سلامت کامل پرسنل و محیط کار را حاصل نمود.

یک متری زیرا متری محاسبه می شود
هود صنعتی از جنس ورق استنلس استیل خشدار روکشدار به ضخامت ۱ میلیمتر
هود آشپزخانه صنعتی مجهز به فیلتر های چربی گیر به ضخامت ۳ سانتیمتر قابل تعویض و شستشو با سطح حداقل ۲۵ سانتیمتر مربع به ازای هر مترمربع از سطح بخارگیر هود
هود آشپزخانه رستوران دارای سیم کشی در لوله فلکسیبل از جنس سیم نسوز
دارای چراغهای تونلی ضد رطوبت به فاصله ۱٫۵ متر در سطح بخارگیر
طراحی هود صنعتی دارای مجرای خروجی هوا قابل انطباق با نقشه کانال کشی

هود اشپزخانه صنعتی

هود اشپزخانه صنعتی

تولید کننده ساخت هود صنعتی انواع هود
فروش هود صنعتی مورد استفاده در آشپزخانه های رستوران و فست فود و کارخانجات
ساخت انواع هود استیل صنعتی در ابعاد و اندازه های متفاوت متناسب با فضای موجود در آشپزخانه صنعتی شما
جنس هودها از استیل ، آلومینیوم و ورق گالوانیزه با توجه به سفارش مشتری ساخته می شود.
ورق استیل کار شده در ضخامت های ۰.۶ میل ، ۰.۸ میل و یک میل می باشد.
آلیاژ ورق استیل کار شده آلیاژ ۴۳۰ بگیر و آلیاژ ۳۰۴ نگیر ضد زنگ می باشد.
در دو مدل ورق استیل خشدار و ورق استیل مات
دارای فیلتر چربی گیر از جنس آلومینیوم یا استیل
دارای چراغ تونلی
هود صنعتی در دو مدل معمولی و طرح ایتالیایی
ابعاد استاندارد ارتفاع یا عمق ۴۵ سانتی متر ، عرض ۹۵ سانتی متر ، طول متناسب با فضای درخواستی
ابعاد هود درخواستی باید متناسب با وسلیه ای که در زیر هود گذاشته می شود باشد و ۱۰ سانتی متر از هر طرف بیشتر از عرض و طول آن وسیله ساخته شود.
در راستای ایجاد محیطی مطبوع و راحت برای کارکنان و مشتریان و در نظر گرفتن بهینه سازی مصرف انرژی و کیفیت در عملکرد برای صاحبان رستوران ها آشپزخانه های صنعتی ، مهندسان شرکت با به کارگیری تجهیزات و تکنولوژی روز اروپا که دارای استاندارد CE نیز می باشند ، تجهیزات متعددی از قبیل هود دیواری Wall Exhauster Hood و هود مرکزی Ceiling Exhauster Hood را طراحی و تولید نموده اند.
شرکت در تولید هودها برای دستیابی به کیفیت مناسب مورد نظر و همچنین پایداری بیشتر و نگهداری آسان تر محصول از استیل ضد زنگ ۳۰۴ Stainless Steel خش دار استفاده شده است و در ساخت اسکلت آن ها با توجه به نیاز و سفارش مشتری پروفیل گالوانیزه و یا استیل را می توان به کار برد.
از طرفی با تجهیز هود ها به سانتریفیوژ های صنعتی Ventilator های مختلف برای تهویه هوا و دود های ایجاد شده ، فیلتر های ۴ لایه آلومینیومی متحرک برای چربی گیری ، چراغ های تونلی پلی کربنات ضد اسید – ضد چربی و مقاومت حرارتی بالا ، سعی شده تا جای ممکن کار آشپزان را در هنگام پخت و پز و شست و شوی دستگاه ها راحت تر سازد.
ارائه و طراحی هود آشپزخانه صنعتی با کیفیت عالی انواع هود صنعتی تقدیم می گردد.

گرمخانه غذا متحرک

گرمخانه غذا آتالای ترکیه دوازده طبقه

گرمخانه غذا آتالای ترکیه دوازده طبقه

قیمت : 9میلیون و 500هزار تومان

برند : Atalay Turkie

ابعاد : 70در85در185 سانتیمتر

گرمخانه متحرک ترک آتالای ترکیه مرطوب و خشک با دوازده طبقه دارای دو ترموستات و بدنه تمام استیل مناسب برای ۱۲۰نفر پرسنل دارای ضربه گیر در کناره های دستگاه دارای دستگیره در بدنه های کناری جهت سهولت در جابجایی دارای چرخ هیدرولیک دارای سیستم گرم کننده خشک و مرطوب تا ۹۰ درجه سانتی گراد می باشد.

دستگاه فوق برای استفاده صنعتی که دارای دایرکتیو تجهیزات الکتریکی با ولتاژ پایین میباشد در کارخانه ساخته شده است.
گرمخانه چیست ؟ این دستگاه برای پخت غذا نیست اما قادر به گرم نگهداشتن یا سرویس دادن انواع متنوعی از غذاها در هتل ها ، رستوران ها ، مکان های توریستی ، اغذیه فروشیها و حتی تهیه غذایی ها میباشد ، برای اینکه گرم خانه بتواند سرویس های مورد نظر را ارائه دهد باید یکبار آب را درون قسمت حمل گرم کنید.
ابعاد ۱۸۵*۸۵*۷۰ سانتیمتر
۷۰ عرض
۸۵ عمق
۱۸۵ ارتفاع
دارای بدنه تمام استیل
ساخته شده از استیل درجه یک وضخیم با قابلیت جا به جایی آسان
قابلیت تنظیم ترموستات دیجیتال تا ۹۰ درجه سانتی گراد می باشد.
لبه های در دارای عایق حرارتی می باشد که مانع از خروج گرما از داخل اتاقک می شود.
این دستگاه ۱۲ طبقه می باشد و به صورت خشک و مرطوب اتاق را گرم می کند.
ضربه گیرهای کنار دستگاه سبب می شود که گرم خانه هنگام حرکت به جای برخورد نکند.
وجود دو دستگیره در دو طرف دستگاه جا به جا کردن آن را آسان می کند.
این دستگاه محصول شرکت آتالای کشور ترکیه می باشد.

گرمخانه غذا

گرمخانه غذا

گرم خانه صنعتی دارای بدنه تمام استیل با قابلیت حرکت آسان این دستگاه ۱۲ طبقه دارد و به صورت خشک و مرطوب گرم نگه می دارد.
نحوه استفاده از دستگاه
ابتدا درب گرمخانه را باز کنید و تشت پایینی را با آب پر نمایید.
کلید سبز رنگ روشن On که واقع بر روی کنترل پنل را بپرخانید. اینکار سبب روشن شدن فن داخل دستگاه نیز میشود. سپس با چرخاندن دکمه سیاه رنگ، رزیستور پایینی را برای تولید رطوبت روشن کنید.
اعداد روی دکمه سیاه باعث تغییر زمان عملکرد مقاومت پایینی می شوند. در هنگامیکه شما اعداد زمان عملکرد مقاومت پایینی را افزایش میدهید در واقع بصورت همزمان میزان تبخیر را افزایش میدهید. در حالیکه این علامت | باعث ادامه کار رزیستور پایینی برای فراهم کردن رطوبت میشود، این علامت ° آنرا خاموش می کند.
مقدار ترموستات دیجیتالی بر روی کنترل پنل در کارخانه بصورت پیش فرص بر روی ۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم شده است. اگر شما مایل به تغییر تنظیمات درجه حرارت هستید، دکمه Set واقع در ترموستات دیجیتالی را فشار دهید و مقدار عدد را توسط فلش رو به پایین کم کنید تا زمانیکه به عدد مورد نظر خود برسید و دوباره دکمه “Set” را بفشارید. دقت کنید که درجه حرارت هرگز بالاتر از ۹۰ درجه سانتیگراد نمیرود. در غیر اینصورت به عایق دستگاه آسیب خواهد رسید و دستگاه از گارانتی خود خارج خواهد شد.
بعد از اینکه گرمخانه به یک دمای معینی رسید غذا را بر روی میز سرو قرار دهید.( دستگاه را به مدت ۴۰ – ۳۰ دقیقه قبل از قرار دادن غذا داخل گرمخانه روشن کنید). (در غیر اینصورت تا آب شروع به تبخیر کند، غذا خشک و سفت خواهد شد.) شما ممکن است با استفاده از ترموستات دیجیتالی که بر روی کنترل پنل واقع شده دما را بررسی نمایید. غذا را بیشتر از ۳۰ – ۲۰ دقیقه درون گرمخانه برای سرو شدن نگه ندارید، وگرنه امکان خشک شدن مواد غذایی وجود دارد. اگر شما تمایل به افزایش زمان ارائه سرویس وعده غذایی خود را دارید، ظرف را درون یک ظرف در بسته یا سینی های gastronorm قرار دهید و سپس درون گرمخانه بگذارید.
میزان آب درون تشت را بطور مداوم در حالیکه دستگاه کار می کند بررسی نمایید و در صورت نیاز، به آن آب بیفزایید.
فراموش نکنید که هر زمانی که شما درب گرمخانه را باز می کنید دمای درون آن تغییر میکند.
در صورتی که از دستگاه استفاده نمی کنید آب درون تشت را رها نکنید و آنرا توسط شیر تخلیه آب که در زیر دستگاه تعبیه شده است خالی کنید.
قبل از اینکه از دستگاه استفاده کنید بررسی کنید که آیا قسمتهای مهم برقی با تنظیمات وسیله مطابقت دارد و اتصال مناسب کابل را ایجاد کنید.
از اینکه دستگاه مطابق با استانداردهای مربوطه متصل گردیده است اطمینان حاصل نمایید.
هرگز مواد اشتغال زا را نزدیک به دستگاه نگذارید.
از اینکه کلیدهای برق در زمان بررسی دستگاه خاموش هستند اطمینان حاصل نمایید.
در زمانیکه نشت جریان برق را بررسی میکند هرگز به دستگاه دست نزنید.
در صورتیکه دستگاه دارای نشتی جریان برق باشد، سریعا با مرکز خدمات منطقه ای خود تماس حاصل فرمایید.
قطعات آسیب دیده در دستگاه را با قطعات اصلی تعویض نمایید. شرکت سازنده در صورتی دستگاه را گارانتی میکند و یا گارانتی دستگاه ادامه میابد که فقط در هنگام تعویض از قطعات اصل استفاده شده باشد.
اگر شما عیب یا ایرادی در دستگاه یافتید، دستگاه را خاموش نموده و از پریز برق جدا نمایید و با مرکز خدمات منطقه ای خود تماس حاصل فرمایید. لطفا به این نکته توجه نمایید که قبل از اتمام تعمیرات دستگاه از آن استفاده نکنید.
تعمیرات غیر مجاز توسط فردی به غیر از نماینده مجاز شرکت ممکن است منجر به جراحات شخصی یا صدمه به دستگاه شود.
شرکت سازنده دستگاه هیچگونه مسولیتی در برابر صدمات ناشی از اتصالات ناصحیح برق به دستگاه را نمی پذیرد.
تمامی تعمیرات دستگاه باید توسط نماینده مجاز انجام گردد. درغیر اینصورت دستگاه شامل هیچگونه گارانتی نمی باشد یا از گارانتی خارج میشود.
دستگاه به مدت یکسال از زمان خرید دارای گارانتی میباشد.

گرمخانه صنعتی

گرمخانه صنعتی

وزن خالص ۱۴۷کیلوگرم
اندازه و تعداد سینی ۱۲ سینی یک دوم
برق ۲.۲کیلووات
فرکانس ولتاژ و کارکرد ۲۳۰ولت جریان متناوب ۵۰هرتز
دستگاه گرمخانه از جنس ورقه های ضد زنگ ساخته شده است.
اتصال برق ۲۳۰ ولت PE N AC – ۲۴۰ ولت PE N AC
قسمت کابل ۲.۵*۳ HO5RR – F
فیوز (ABA 6/21) 16 آمپر (ABA 12/21) 16 آمپر
دستگاه دارای کابل مارپیچی میباشد.
در گزینه بالا که قسمت کابل ذکر شده فقط قابل اجرا برای این دستگاه میباشند.
اتصال به زمین(ارت) باید موجود باشد تا در نصب وسایل الکتریکی مورد استفاده قرار گیرد.
کابلهای دستگاه باید برای اطمینان از دسترسی به برد الکتریکی بر روی زمین یا کف قرار گیرند.
قبل از استفاده از دستگاه برای اولین بار، تمامی نایلون های محافظتی دستگاه را جدا کنید، آنرا با یک دستمال مرطوب تمیز نموده و سپس با دستمال دیگر آنرا کاملا خشک کنید.
برای تمیز کردن دستگاه از مواد شوینده استفاده نکنید.
زمانیکه برای نخستین بار دستگاه را روشن میکنید امکان مشاهده دود یا بو از قسمتهای گرمایشی وجود دارد. این دود و بو عادی بوده و خیلی زود ناپدید خواهد شد.
تعمیرات و نگهداری
زمانیکه دستگاه به برق متصل است شروع به تعمییر یا تمیز کردن آن نکنید.
قبل از سرد شدن دستگاه اقدام به تمیز کردن آن نماید و از پارچه ای که توسط آب صابونی و گرم، مرطوب شده استفاده کنید.
در هنگام پاکسازی دستگاه از ابزارها و مواد ساینده که باعث به وجود آمدن خش بر روی بدنه دستگاه میشود جدا خودداری نماید. (در صورت لوزم از پاک کننده های شیمیایی استفاده کنید)
هرگز دستگاه را با آب پر فشار یا فشار بخار فشرده نشورید. در غیراینصورت اینکار سبب بوجود آمدن ایراداتی در رزیستور دستگاه خواهد شد.
در هنگام شستشوی دستگاه هرگز اجازه ندهید آب از طریق منافذ وارد دستگاه شود.
اگر نمیخواهید از دستگاه برای مدت طولانی استفاده کنید، سطح بیرونی دستگاه را با وازلین بپوشانید.
در صورت خطرات مربوط به دستگاه لطفا با نمایندگی مجاز شرکت تماس حاصل فرمایید. اجازه تعمیر دستگاه توسط افراد غیر مجاز را ندهید.
هنگام عدم استفاده از دستگاه آبی درون آن باقی نگذارید.
اتصالات برقی
دستگاه را متناسب با استانداردهای مربوطه برق در کشور خود نصب کنید.
حتما برق دستگاه را مطابق با ولتاژ اصلی که بر روی برچسب اطلاعاتی مشخص شده تامین کنید.
ارائه گرمخانه غذا به همراه یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش می باشد.

خط سلف سرویس رستورانی قیمت 12میلیون تومان

خط کامل سلف سرویس استیل نما منحنی

خط کامل سلف سرویس استیل نما منحنی

قیمت : 12میلیون و 500هزار تومان

ابعاد : حدود 9متر

خط سلف سرویس تمام استیل با استیل ۳۰۴ خشدار نگیر ورق ۱میل جهت تامین غذا مشتریان یا پرسنل طراحی می شود و بیشترین کاربرد آن برای هتل رستوران دانشگاه سازمان ادارات کارخانه بیمارستان فودکورت تالار و فست فود ها می باشد که تشکیل شده از چندین نوع کانتر با کاربریهای مختلف می باشد و هر کدارم نسبت به طراحی و خط سلف سرویس دارای ابعاد مختلف می باشد ، خط سلف سرویس را نیز میتوان به گونه ای طراحی کرد که دکوراسیون داخلی هارمونی داشته باشد و در نمای جلوی آن از متریالی چون سنگ ، چوب ، MDF و سنگ مصنوعی استفاده کرد.

خط سلف سرویس متشکل از کانتر گرم و کانتر سرد و کانتر ساده و کانتر قاشق چنگال و کانتر صندوق می باشد.
خط سلف سرویس جهت سهولت در ارائه هر چه سریعتر و با کیفیت تر غذا برای مشتریان و پرسنل شرکتها و سایر افراد هست.
کانتر گرم موجود در خط سلف سرویس جهت گرم و تازه نگه داشتن برنج و خورشت و انواع کباب و غیره می باشد که آب موجود در وان کانتر سبب میشود که غذا خشک و کهنه نشود و هر زمان فرد مراجعه کرد برای غذا شما غذای آماده و تازه به او ارائه میدهید.
این کانتر میتواند هم به صورت گازی و هم به صورت برقی و هم به صورت برقی گازی ساخته شود.
کانتر سرد موجود در خط سلف سرویس جهت سرد نگه داشتن سالاد دسر ماست نوشابه دوغ می باشد که همزمان با سرو غذا از کانتر گرم فرد بطری و دسر خود را برمیدارد و پایین کانتر سرد هم جهت انباری دستگاه استفاده میشود موتور بکار رفته در این دستگاه از بهترین موتور موجود در بازار میباشد کانتر ساده موجود در خط سلف سرویس جهت ارائه سینی سلف و نان و ظروف و غیره می باشد.
کانتر صندوق هم که برای ارائه فیش و دریافت وجه تعبیه شده که بصورت ال و دو عدد کشو قفل دار میباشد تمامی دستگاهها از جنس استنلس استیل ضدزنگ تولید می گردند.
ابعاد خط سلف سرویس هم متناسب با فضای آن محل میباشد مدل خطوط سلف سرویس بصورت سلیقه ای هست که با طراحی مهندسین شرکت و طرح های منحصر به فرد و انحصاری خود کار را برای مشتریان عزیز ساده نموده است.

خط کامل سلف سرویس

خط کامل سلف سرویس

تجهیزات سلف سرویس مورد استفاده جهت سرو غذای گرم و سرد در خطوط سلف سرویس رستوران ها و کترینگ ها و کارخانجات
خطوط سلف سرویس شامل کانتر سرد ، کانتر گرم ، کانتر قاشق چنگال و کانتر ساده می باشد.
جنس بدنه گرمخانه استیل ضخامت ۰.۶ میل ، ۰.۸ میل و یا ۱ میل میتواند باشد.
وان آب گرم تمامی کانترها تمام استیل ضد زن
نوع گرمایش میتوان فقط با برق یا گاز یا با برق و گاز باشد.
و همین طور آلیاژ استیل ها ۳۰۴ ضد زنگ و ۴۳۰ بگیر که متناسب با سفارش مشتری ساخته می شود.
بدنه گرمخانه عایق بندی شده با پشم سنگ پشم شیشه
بدنه دو جداره یا سه جداره
بدنه کانتر سردها عایق بندی شده با فوم
نمای کانترها ساده یا دارای نورپردازی نمای LED و یا به درخواست سفارش دهنده لوگو سازمان یا رستوران، نمای جلوی گرمخانه برش cnc می شود.
پایه ها بصورت ثابت یا چرخ های پلی اورتان
دارای ریل ۳ ردیفه
دارای طبقه استیل طبقات بیشتر در صورت سفارش
ابعاد ۳ لگنه( لگن بنماری سایز۱/۱) ۸۵*۸۰*۱۲۰ – ابعاد ۴ لگنه ۸۵*۸۰*۱۵۰ – ابعاد ۵ لگنه ۸۵*۸۰*۱۹۰
خط سلف سرویس دارای پنج قسمت می باشد :
۱. کانتر قاشق و چنگال و سینی
۲. کانتر ساده
۳. کانتر سرد
۴. کانتر گرم
۵. یخچال نوشیدنی
خط سلف سرویس مناسب ترین گزینه برای توزیع غذا در حداقل زمان برای حداکثر نفرات می باشد و به همین دلیل در کارخانجات ، مدارس ، بیمارستان ها ، ادارات و یا هر مکانی که در مدت زمانی مشخص برای تعداد نفرات بالا غذا سرو خواهد شد کاربرد دارد.
خط کامل سلف سرویس رستوران رز سفید
محل قرارگیری خطوط سلف سرویس داخل سالن غذاخوری می باشد و صرفا جهت نگهداری و سرو غذا کاربرد داشته و هیچگونه ارتباطی با پخت غذا و آشپزخانه مرکزی ندارد.
کانترهای تشکیل دهنده خط سلف سرویس از نوع تمام استیل ، کورین و چوب و ریل ها از لوله های استیل ، ورق استیل و کورین قابل ساخت و تولید می باشند .
خط سلف سرویس براساس تنوع و مقدار خروجی غذا در ابعاد مختلف طراحی و تولید می گردد .
ارائه خط سلف سرویس به همراه یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش می باشد.

کانتر قاشق و چنگال استیل قیمت یک میلیون تومان

کانتر قاشق و چنگال نما منحنی با ریل

کانتر قاشق و چنگال نما منحنی با ریل

قیمت : 1میلیون و 200هزار تومان

ابعاد : 80در80در140 سانتیمتر

کانتر قاشق چنگال تمام استیل با امکان ساخت در ابعاد سفارشی و دارای حمل و نقل راحت ، کانتر قاشق چنگال از تجهیزات سلف غذا می باشد که در دو نوع یک طبقه و دو طبقه تمام استیل توسط گروه صنعتی تولید می شود که کانتر ها در ابعاد استاندارد۸۰*۷۰*۱۶۰ سانتیمتر موجود هستند ، همچنین در این محصول امکان ساخت در ابعاد سفارشی نیز فراهم می باشد.

کانتر قاشق چنگال

کانتر قاشق چنگال

کانتر قاشق و چنگال مورد استفاده در خطوط سلف سرویس رستوران ها ، کارخانجات ، اداره ها
از این کانتر در قسمت خانه ای بالای دستگاه به عنوان نگهداری قاشق و چنگال در خطوط سلف سرویس استفاده می شود.
از رویه کانتر به عنوان گذاشتن ظروف سلف سرویس استفاده می شود.
قسمت جای قاشق چنگال را می توان به دو مدل لگن ثابت جوشی یا لگن بن ماری پرسی ساخت.
بدنه تمام استیل قابلیت ساخت با استیل آلیاژ ۳۰۴ ضد زنگ . ۴۳۰ بگیر نوع استیل ورق خش دار یا ورق مات
ضخامت ورق استیل ۰.۶ میل ، ۰.۸ میل و یک میل
پایه کانتر قوطی پروفیل ۴*۴
استفاده از ورق استنلس استیل خش دار روکش دار
استفاده از پایه آلومینیومی پیچی جهت اتصال قسمت بالا و پایین کانتر
مجهز به چهار عدد پایه استیل قابل تنظیم
استفاده از تخته در زیر ورق رویه کانتر جهت افزایش استحکام و جلوگیری از هرگونه لرزش و صدا
وزن ، ارتفاع ، طول و عرض طبق سفارش مشتری ساخته می شود.
جهت قرارگیری قاشق و چنگال در خطوط سلف سرویس تجهیزات آشپزخانه و غذاخوری
کانتر قاشق چنگال از تجهیزات رستوران سلف غذا میباشد که در دو نوع یک طبقه و دو طبقه تمام استیل توسط گروه صنعتی خط سلف سرویس تولید می شود.

تاپینگ پیتزا با موتور اسپانیا

تاپینگ بدون برفک زیر یخچال موتور اسپانیایی

تاپینگ بدون برفک زیر یخچال موتور اسپانیایی

قیمت : 6میلیون و 400هزار تومان

ابعاد : 190در80در120 سانتیمتر

تاپینگ طول ۱۹۰سانتیمتر زیر یخچال بدون برفک در یخچال و بنماری های روی تاپینگ با موتور اسپانیایی مناسب برای آماده سازی ساندویچ و پیتزا در ساندویچی و پیتزا فروشی و فست فود می باشد ، دارای بدنه تمام استیل با استیل ۳۰۴ نگیر خشدار به ضخامت ورق ۱میل به بهترین کیفیت طراحی و تولید می گردد.

تمام استیل
با استیل ۳۰۴ خشدار نگیر
ورق ۱میل
بدنه تزریق مایع پلی اورتان
دارای چیلر
بدون برفک
دما قابل تنظیم تا ۵درجه زیر صفر
موتور یک سوم کوبی گل اسپانیا

تاپینگ چیست

تاپینگ چیست

ارائه مشاوره فنی ، طراحی وتولید ، اجرای انواع سیستم های برودتی.
اجرا ، نصب ، نگهداری و راه اندازی انواع سردخانه های موادغذایی ، بهداشتی ، بیمارستانی وصحرائی ( زیر صفر ، بالای صفر ، تونل انجماد وانجماد سریع وانواع درب های سردخانه کشویی ولولایی باعایق تزریقی پلی یورتان ) .
ساخت وتولید انواع شیرسردکن ، آیس بانک ، چیلر وانواع یخچال وفریزرهای فروشگاهی وابسردکن
فروش انواع اتاق یخچال نیسان ، کامیون وکامیونت .
فروش انواع تجهیزات آشپزخانه ، فروشگاهی ، فست فود وقنادی .
تهیه و توزیع تجهیزات ولوازم وانواع کمپرسور سردخانه و ساندویچ پا نل .
انجام خدمات تعمیرات وپشتیبانی فنی با اکیپ مجرب
ساخت بابهترین قطعات اصلی ودرجه یک وتحویل درتمام محیط ها باابعاد موردنیازشما

قیمت تاپینگ پیتزا

قیمت تاپینگ پیتزا

تاپینگ پیتزا و ساندویچ برای سرد نگاه داشتن سالاد و مواد غذایی مایع در رستوران و فست فود مورد استفاده قرار می گیرد.
تاپینگ پیتزا و ساندویچ یا سالاد بار که به صورت تاپینگ زیر یخچالی و تاپینگ زیر فریزری بنا به سفارش مشتری تولید می شود.
تاپینگ پیتزا و ساندویچ در ابعاد استاندارد ۶ بن ماری ۱/۳ و ۸ بن ماری ۱/۳ و ۱۰ بن ماری ۱/۳ ساخته می شود.
قابل ذکر است که به سفارش مشتری حجم و اندازه بن ماری قابل تغییر است و همچنین تجهیزات آشپزخانه صنعتی این توانایی را دارد که تاپینگ پیتزا و ساندویچ را بنا به سفارش مشتری در ابعاد و اندازه مختلف تولید کند .
تاپینگ پیتزا و ساندویچ از جنس استیل ساخته می شود.
قسمت پایین تاپینگ پیتزا و ساندویچ به صورت صندوق بوده که یخچال و یا فریزر می باشد و در قسمت بالای آن لگن های بن ماری قرار میگیرد که این لگن ها به صورت سرد می باشد و در جلوی لگن های بن ماری میز کار می باشد برای راحتی کار کاربر.
در قسمت جلوی تاپینگ بنا بر سفارش مشتری ریل نصب میشود تا در قسمت سلف سرویس جایگاه سینی باشد و در قسمت بالا رف شیشه ایی می باشد که به آن پیشخوان هم گفته می شود.
ارائه تاپینگ به همراه یکسال گارانتی تاپینگ پیتزا و ده سال خدمات پس از فروش تاپینگ ساندویچ تقدیم مشتریان می گردد.

خلال کن سیب زمینی برقی قیمت 11میلیون تومان

خلال کن رنده برقی صنعتی هالد سوئد

خلال کن رنده برقی صنعتی هالد سوئد

قیمت : 11میلیون و 700هزار تومان

برند : HALLDE Made in Swed

ابعاد : 30در52در22 سانتیمتر

خلال کن و رنده برقی هالد ساخت سوئد مدل RG200 با گارانتی ۱۲ ماه و وزن ۱۸کیلوگرم ، دستگاه رنده برقی و خلال کن ۲۰۰-Rg دستگاهی قدرتمند و با کیفیت است که ظرفیت آن حدود ۴۲۰ کیلوگرم در ساعت نیز می رسد و بدنه دستگاه از آلومنیوم آنالایز شده است ، موتور دستگاه موتوری قدرتمند با توان ۲۵۰ وات می باشد ، دستگاه دارای ورودی استوانه ای شکل با دهانه ورودی ۱۷ سانتی متر می باشد که اسکان خردکن حجم زیادی از موادغذایی را به راحتی امکان پذیر کرده است همچنین دستگاه به یک میکروسوئیچ مجهز شده که در صورت باز شدن درب بالایی ، دستگاه را به صورت اتوماتیک خاموش می کند.

دستگاه خلال کن هالد قابلیت خرد کردن ۷ کیلو گرم در دقیقه را دارد با این دستگاه می توانید مواد مصرفی رستوران یا فست فود خود را خرد ، برش ، ریز و خلال کنید ، استفاده از این دستگاه با توجه به قیمت مناسب آن کاملا به صرفه است.
ظرفیت دستگاه : تا ۴۲۰ کیلوگرم در ساعت
برق مصرفی: تکفاز ۲۵۰ وات
ابعاد: ۵/۵۵*۵/۲۱*۵/۴۷ سانتیمتر ارتفاع * عرض * طول
وزن دستگاه : ۱۸ کیلوگرم
وزن هر صفحه تیغه: ۵/۰ کیلوگرم

خلال کن سیب زمینی

خلال کن سیب زمینی

خلال کن اتوماتیک در ۴مدل
RG 400-RG250-RG200-RG100
ظرفیت به ترتیب مدل : ۵ کیلوگرم-۷کیلوگرم-۸ کیلوگرم-۴۰ کیلوگرم در دقیقه
دارای تیغه ضد زنگ
ساخت کشور سوئد
دارای یکسال گارانتی
سایر ویژگی ها :
تیغه ها از جنس استنلس استیل
دارای تیغه های قابل تعویض
برش های دقیق و تمیز
صرفه جویی در زمان
با قابلیت تمیز کردن آسان و سریع دستگاه
ایمنی بالا
مشخصات فنی دستگاه خلال کن هالد hallde مدل RG200
کشور سازنده سوئد
برند هالد
ابعاد : طول × عرض × ارتفاع ۵۱.۵ × ۴۷.۵ × ۲۱.۵ سانتیمتر
ولتاژ ۲۲۰-۲۴۰V تک فاز ۵۰HZ
قدرت و توان (وات) ۳۷۰ وات
وزن خالص ۱۸.۶ کیلوگرم
جنس تیغه استنلس استیل (فولاد ضد زنگ)
جنسه بدنه آلیاژ آلومینوم
ابعاد صفحه برش ۱۸.۵ سانتیمتر
سرعت صفحه برش (rpm) 350 دور در دقیقه
وضعیت سرعت تک سرعته
خلال کن هالد در بخش آماده سازی رستوران ها و فست فود ها مورد استفاده قرار می گیرد خلال کن هالد RG200 قابلیت خرد کردن و اسلایس نمودن هفت کیلو گرم سیب زمینی ، گوجه ، قارچ ، پنیر و غیره را با انتخاب تیغه های مناسب دارد کیفیت بالای ساخت و موتور قوی خلال کن هالد این دستگاه را متمایز از رقبای خود نموده است.
نام دستگاه خلال کن هالد – Hallde Vegetable Preparation RG200
شرکت سازنده هالد – Hallde
ساخته شده در کشور سوئد – Sweden
مدت گارانتی ۱۲ ماه
ابعاد W295 X D515X H215mm
وزن ۱۸ KG
تیغه تمام استیل
تیغه قابل تعویض و تیز کردن
برش با کیفیت ، منظم و کمترین میزان ضایعات
پر سرعت TIME SAVER
سیستم روشن و خاموش مناسب کار زیاد
طراحی کاربردی
تیوب اختصاصی جهت اسلایس تکی
نظافت آسان
دستگیره مخصوص راحت کردن استفاده
کم جا و رومیزی بودن
دارای سنسور
دارای قطعات با کیفیت

سیب زمینی خلال کن برقی

سیب زمینی خلال کن برقی

اهمیت اندازه و سایز
RG-200 مناسب برای آشپزخانه هایی با حجم کوچکتر میباشد ، این دستگاه برای کسانی که نیاز همزمان به کیفیت و قدرت یک دستگاه حرفه ای را دارند ، طراحی شده است.
اندازه دستگاه آنرا مناسب برای استفاده مستقیم بر روی یک میز کار در آشپزخانه می سازد ، طراحی مایل بدان جهت است که سیلندر تغذیه همیشه در زاویه راست قرار گیرد تا به راحتی در بالاترین قسمت قرار گیرد.
سرعت و امنیت بالاتر
در نتیجه شروع و پایان کار خودکار به محض اینکه صفحه فشاردهنده نچرخد دستگاه انجام کار را متوقف میکند ، وقتیکه صفحه دوباره شروع به گردش نمایید دستگاه راه اندازی شده و شما می توانید کار خود را ادامه دهید ، RG-200 همچنین دارای یک استوانه دایره ای است که قادر به نگهداری حجم بیشتر و تمام فرآورده ها می باشد ، ویژگیهایی مانند اینها یک مزیت آشکار هستند به ویژه زمانیکه حجم های بزرگتری در وارد کار شوند.
امنیت دوچندان در مقابل تیغه های بدون محافظ
اگر سیلندر تغذیه برداشته شود برق نیز قطع می گردد در نتیجه امنیت دوبرابر شده و هیچ خطری برای شروع به کار دستگاه با تیغه های بدون حفاظ وجود ندارد.
توسعه یافته برای بالاترین درجه بهداشت
RG-200 فقط از مواد تأیید شده بهداشتی ساخته شده است ، دستگاه دارای سطح هموار ، لبه های گرد شده می باشد و هیچگونه تورفتگی های غیرضروری که امکان اینکه غذا در آنجا نفوذ و گیر کند وجود ندارد.
پاکسازی آسان
برای پاکسازی سریع همه قسمتها به سادگی جدا شده تا شست و شوی دستگاه را آسان نماید ، سیلندر تغذیه نیز قابلیت جداسازی دارد و زیر شیر آب به سادگی می توان آنرا تمیز کرد.
فقط بهترین مواد
پایه دستگاه ، سلندر تغذیه و صفحه فشارنده همه از فلزی محکم هستند فقط از فولاد ضد زنگ که دارای بالاترین کیفیت ممکن میباشد برای تولید ابزار برشی تیغه های چاقو استفاده شده است.
سبک وزن و جابجایی آسان
اندازه نسبتا کوچک دستگاه چندین مزیت فوق العاده را به همراه دارد اول اینکه فضای زیادی در آشپزخانه نمی گیرد مزیت دیگر اینست که شما می توانید از آن به عنوان یک دستگاه رومیزی استفاده نمایید و آخرین مزیت ، دسته عقبی است که به خوبی به اندازه مورد نیاز درآمده تا باعث سهولت در جابجایی دستگاه شود.
بالاترین قابلیت اطمینان ممکن
موتور قدرتمند دارای یک راه انداز بسیار عالی ، گشتاور پیچشى مداوم و تامین کننده نیروی محور مستقیم ابزار برشی میباشد ، موتور همچنین بدون هیچگونه تسمه و اتصالات میانی است ، قدرت موتور از طریق یک چرخ دنده بدون نیاز به تعمیر یا نگهداری است می گذرد ، این قابلیت RG-200 را تبدیل به یک دستگاه قابل اعتماد استثنایی میکند – صرف نظر از توانایی تولید محصولاتی که دقیقا مطابق با خواسته شما تیهه میشود برش سبزیجات.
ابزار برشی با انطباق کامل
انواع مختلف ابزار برشی نشان دهنده این است که RG-200 قادر به انجام تمام کارهای قابل تصور شما می باشد. شما ابزار برش مورد نظر خود را انتخاب می کنید تا کارایی شما در آشپزخانه را بالاتر ببرد. RG-200 تکه تکه می کند ، مکعبی برش میزند، ریش ریش می برد، رنده می کند، خلال و ورقه های موجدار ایجاد می کند(همه صیفی جات و مواد سفت تا نرم). تمام تیغه ها و صفحات توری قابل تعویض هستند. در نتیجه شما نیازی به خریداری تمامی ابزارهای برشی ندارید.
نتیجه برش عالی همیشگی
سرعت چرخش ابزارهای برشی برای برش خوب و ایجاد تکه های صاف تا کارامدترین شکل ممکن بهینه شده است. تیغه ها به عمد تیز شده تا از شکستن لبه ها جلوگیری نماید.
ابزارهای برشی با بالاترین کیفیت برای هرنوع برش و نتایج مطلوب تر
ورقه کن استاندارد ۶، ۸، ۱۰، ۲۰ میلیمتری : سبزیجات سفتی مانند هویج ، شلغم و غیره را بصورت ورقه ای برش می زند.
ورقه کن نازک ۰.۵، ۱، ۱.۵، ۲، ۳، ۴، ۵، ۶، ۷، ۱۰، ۱۵ میلیمتری : محصولات سفت و نرم مانند ریشه های خوراکی (هویج، شلغم و غیره) ، فلفل دلمه ای، پیاز، تره فرنگی، خیار، گوجه فرنگی، سیب، مرکبات، موزها، قارچ ها و غیره را به صورت ورقه ای نازک برش می زند.
ورقه کن موج دار ۴.۵ میلیمتری : برای موج دار نمودن تکه هایی از ریشه چغندر، خیار، هویج و غیره بکار میرود.
برنده مکعبی ۱۲.۵ میلیمتر : ریشه های خوراکی (هویج، شلغم و غیره)، سیب زمینی، کلم را در ترکیب با توری مکعب به شکل مکعب برش می زند.
خلال کننده ۲X2، ۲.۵X2.5، ۴.۵X4.5، ۶X6، ۸X8، ۱۰X10 میلیمتر : هویج ها و سیب زمینی ها را برای سوپ، خیار را بری سالاد، و غیره به بصورت خلال در اندازه های مختلف برش می زند.
توری مکعب ۶.۲۵X6.25، ۷.۵X7.5، ۱۰X10، ۱۲.۵X12.5، ۱۵X15، ۲۰X20 میلیمتر : این توری قادر است تمام سبزیجات سفت مانند هویج، شلغم، میوه ها، سیب زمینی ها، کلم، خیارها، سیب ها و غیره ، را در ادغام با یک ورقه کننده استاندارد یا نازک مواد را به شکل مکعب برش بزند.
رنده/ ریش ریش کن ۱.۵، ۲، ۳، ۴.۵، ۶، ۸، ۱۰ میلیمتری : هویج ها و کلم را برای سالاد رنده می کند. توانایی رنده کردن آجیل، مغز بادام و نان خشک را دارد.
رنده نازک رنده بسیار نازک رنده پنیرهای سفت : تمام صیفی جات، نان خشک و پنیر و غیره … را رنده می کند. رنده نازک توانایی رنده کردن سیب زمینی خام را برای کوکوی سیب زمینی دارد.
برش دهنده مکعبی نرم ۸، ۱۰، ۱۲، ۱۵ میلیمتری : ترکیب شده تا میوه ها و سبزیجات نرم و لطیفی مانند گوجه فرنگی، پیاز، فلفل، موز، کیوی، توت فرنگی ها و غیر… را با لطافت هر چه تمامتر به شکل مکعب برش بدهد.
لوازم جانبی RG-200
RG-200 دستگاه آماده سازی سبزیجات
دارای یک سیلندر تغذیه دایره ای شکل که قادر به نگهداری مجموع اقلام بیشتر می باشد.
دارای اهرم مستقیم ابزارهای برشی که به واسطه یک موتور قوی سنگین با گیربکس چرخ دنده ای سیاره ای کار می کند.
طراحی مایل دستگاه سبب کاهش استرس کار بر روی شانه های و کمر کاربران می شود مخصوصا زمانیکه دستگاه را مجدداً پر می کنند.
درب فید زاویه زاویه دار که به عنوان لوازم جانبی برای برش وجود دارد و به شکل مایل یا کج است، ابزاری مناسب برای استفاده در غذاهای که با روش تفت دادن آسیایی یا برای انواع مختلف سوپ می باشد.
دیواره حمایتی جدا شدنی، ریز کردن آسان گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه ای و غیر را امکان پذیر می سازد. این دیواره همچنین برای برشهای مایل یا محکم کردن محصولات بزرگ مانند کاهو یا کلم مورد استفاده قرار می گیرد.
مدل رو میزی را می توان برروی میزکار آشپزخانه استفاده نمود.

قیمت دستگاه سیب زمینی خرد کن صنعتی

قیمت دستگاه سیب زمینی خرد کن صنعتی

درباره دستگاه
موتور: ۰.۳۷ وات- تک سرعت – ۱۲۰ ولت- تک فاز- ۶۰ هرتز
۲۳۰ ولت – تک فاز، ۵۰ هرتز. ۲۲۰ ولت – تک فاز – ۶۰ هرتز
نوع گیربکس: چرخ دنده ای سیاره ای
سیستم امنیتی: دارای دو کلید ایمنی
سطح محافظتی دستگاه: IP44
سطح محافظتی دکمه های فشاری: IP65
سوکت منبع تغذیه: ۱۰ آمپری، تک فاز، Earthed.
فیوز: ۱۰ آمپری، عملکرد فیوز تاخیری
میزان صدا:(EN31201) LpA 73 دسیبل
میدان مغناطیسی: پایین تر از ۰.۵ میکروتسلا
مواد بکار رفته در ساخت دستگاه
بدنه دستگاه: آلیاژ آلمینیوم انودیزه و پرداخت شده
دیسک های ابزار برش: آلیاژ آلومینیوم
تیغه های چاقوی ابزار برش: چاقو ضد زنگ استیل
میز دستگاه: استیل ضد زنگ
کانتینر: پلی کربنات
تغذیه کننده
سیلندر تغذیه: دارای حجم ۳ لیتر، ارتفاع ۱۸۵ میلیمتر، قطر ۱۷۰ میلیمتر میباشد.
لوله تغذیه دارای قطر داخلی ۵۶ میلیمتری میباشد.

خلال کن

خلال کن

ابزارهای برش
قطر: ۱۸۵ میلیمتر
سرعت: ۳۵۰ دور در دقیقه ( ۵۰ Hz), 420 دور در دقیقه (۶۰ Hz).
انواع برشها
ورقه ای، مکعبی، ریش ریش کردن، رنده کردن، ایجاد خلال و ورقه های موج دار
دستگاه توانایی پردازش و انجام برشها بر روی انواع میوه، سبزیجات، نان خشک، پنیر، آجیل ها، قارچ ها و غیره… را دارد.
کاربران
این دستگاه برای استفاده در رستوران، پیتزا فروشیها، سالاد فروشیها، مدرسه ها، بیمارستانها، فست فودها، کشتی ها، آشپزخانه تهیه غذا و غیره که نیاز مبرم به این دستگاه دارند میباشد.
وزن خالص
دستگاه: ۱۸ کیلوگرم
صفحه های برش: ۰.۵ کیلوگرم
استانداردهای خلال کن هالد
دارای استانداردهای منطبق با اتحادیه اروپا (EU Directive 98/37/EEC, LVD 73/23 EEC، EMC 89/336/EEC.).
دارای استاندارد بنیاد ملی بهداشت (NSF)/ استاندارد ملی آمریکا(ANSI) میباشد.
ارائه دستگاه خلال کن صنعتی دارای یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش خلال کن سیب زمینی می باشد.

ترولی آبچکان کردن ظروف شسته قیمت 850هزار تومان

ترولی آبچکان چهار طبقه ظرفیت دویست بشقاب صد لیوان

ترولی آبچکان چهار طبقه ظرفیت دویست بشقاب صد لیوان

قیمت : قیمت 850هزار تومان

ابعاد : 130در55در155 سانتیمتر

ترولی چهار طبقه آبچکان تمام استیل و چرخدار با ظرفیت ۲۰۰ بشقاب و ۱۰۰ لیوان ، آبچکان سیار با پایه های چرخ دار که برای حمل و نقل راحت ظروف شسته شده در آشپزخانه صنعتی کاربرد دارد و با بهترین استیل طراحی و تولید می گردند ، از ابچکان سیار یا ترولی آبچکان جهت آبگیری و دپوی ظروف شسته شده در هتل ها و رستورانها و تجهیزات آشپزخانه های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.

آبچکان سیار در ابعاد و اندازه های گوناگون به درخواست شما خریداران گرامی تولید می گردد.
ابچکان سیار تمام استیل بوده و برای سهولت در حرکت از چرخهای بلبرینگی استفاده می شود.
ترولی های ابچکان ۳ و ۴ طبقه مخصوص نگهداری وحمل پس از شستشوی ظروف

قیمت ترولی

قیمت ترولی

ستون ها از لوله با قطر ۲۵ میلیمترو با ضخامت ۲ میلیمتر از جنس استنلس استیل ۳۰۴
پوسته چرخ ها از ورق فولاد با روکش گالوانیزه و چرخ بلبرینگی جهت استحکام و ایجاد کمترین صدای ممکن در حرکت
قفسه ها از جنس استنلس استیل و یا ترانس با روکش تفلونی
کلاف طبقات از ورق استنلس استیل ۳۰۴ ال
ستون ها از لوله با قطر ۲۵ میلیمترو با ضخامت ۲ میلیمتر از جنس استنلس استیل ۳۰۴ ال
پوسته چرخها از ورق فولاد با روکش گالوانیزه و چرخ بلبرینگی جهت استحکام و ایجاد کمترین صدای ممکن در حرکت
قفسه ها از جنس استنلس استیل و یا ترانس با روکش تفلونی
از دیگر تجهیزات اشپزخانه صنعتی میتوان به ترولی آبچکان اشاره داشت ، این ترولی ها از جنس استیل ضد زنگ میباشد.
این ترولی ها در مد های ۳ ، ۴ و ۵ طبقه موجود میباشد.
این محصول تمام استیل بوده و از لحاظ کیفیت و زیبایی قابل مقایسه با محصولات مشابه نمیباشد.
ترولی آبچکان مورد استفاده در آشپزخانه های صنعتی
جهت نگهداری ظروف شستشو شده
در ابعاد و اندازه استاندارد و سفارشی
در مدل های ۲ ، ۳ ، ۴ و ۵ طبقه
چهارچوب ترولی قوطی ۴*۴ یا ۳*۳
نوع و مدل سبد های آبچکان به سه مدل : یک طرف شیب (برای سینی و ظروف بزرگ ) ، دو طرف شیب ( برای ظروف بشقاب) ، مسطح ( جای لیوان و قاشق چنگال)
جنس سبد ها در دو مدل : روکش pvc (روکش لعاب پلاستیکی سفید) و یا مفتول های جنس استیل
دارای چرخ های ترمز دار و دارای استحکام بالا جهت تحمل وزن بالا
در صورت درخواست بصورت ایستاده ثابت ( بدون چرخ ) ساخته می شود.
از جنس قوطی استیل ضخامت ۱/۱۵
در ابعاد استاندارد و سفارشی
۴ طبقه ، ۵ طبقه
سبدها از جنس روکش PVC و استیل
اسکلت تمام استیل
چرخ دار
ابچکان سیار در ابعاد و اندازهای مختلف به درخواست خریدار تولید می گردد.
ابچکان سیار تمام استیل بوده و برای سهولت در حرکت از چرخهای بلبرینگی استفاده می شود.
از ابچکان سیار ترولی جهت آبگیری و دپوی ظروف شسته شده در هتل ها و رستورانها و ترولی حمل غذا تجهیزات آشپزخانه های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.