ماهی سالمون لیمویی در فر را میخواهیم طبخ کنیم ماهی سالمون گوشت بدن صورتی دارد که از لحاظ رنگ غذای ما فوق العاده زیباست ، با توجه به اینکه ماهی سالمون منبع مناسبی برای ویتامین D و E محسوب میشود و نسبت به ماهیان دیگر امگا ۳ و پروتئین بیشتری دارد به شما پیشنهاد می کنم حتما این غذای سالم و خوشمزه رو به همراه لیمو ترش میل بفرمایید.
مواد لازم :
یک کیلو ماهی سالمون
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۸ قاشق چایخوری شکر
۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱/۸ قاشق چایخوری پودر سیر
۱/۸ قاشق چایخوری پاپریکا
۱/۳ فنجان مایونز
یک لیمو سنگی نازک ورقه شده
نمک و شکر و فلفل و پاپریکا و پودر سیر رو خوب مخلوط می کنیم و روی سطح ماهی می پاشیم.
مایونز رو روی ماهی می مالیم
ورقه های لیمو رو روی سطح ماهی می چینیم
روی ماهی رو آلومینیوم فویل می کشیم و ۲۰ دقیقه با ۳۵۰ درجه فارنهایت می پزیم
۳ تا ۵ دقیقه هم بدون پوشش فویل در فر قرار می دیم تا ماهی برشته تر بشه
یه کمی از خواص سالمون براتون بگم ، سالمون نوعی ماهی روغنی است که گوشت آن سفت و پرچرب بوده و چربی در تمام قسمتهای گوشت پراکنده است ، چربی این آبزی همچون ماهی تن از نوع غیراشباع و حاوی اسیدهای چرب امگا۳ است ، پروتئین آن با کیفیت و حاوی اسیدهای آمینه ضروری است ، ریز مغذیهایی چون ید ، کلسیم ، فسفر ، سلنیوم ، آهن ، سدیم ، پتاسیم و ویتامینهای B۱۲، A و D در گوشت آن به وفور یافت میشود.
سالمون سرشار از ماده ای معدنی به نام سلنیوم است ، سلنیوم این ماهی از ماهی تن و هرینگ بالاتر بوده و با تقویت سیستم ایمنی بدن ، خطر عفونتها را کاهش داده و مهمترین ماده معدنی برای افزایش قدرت جنسی و باروری نطفه در مردان جوان است.
این ماهی یکی از بهترین منابع غیرلبنی ویتامین D است ، میزان ویتامین D آن از دیگر ماهیها بالاتر و به جذب کلسیم و رسوب مواد معدنی به داخل سیستم اسکلتی کمک میکند ، ویتامین B۱۲ آن کم خونی همراه با عوارض عصبی را التیام بخشیده و میزان ید آن که از میگو ، گوشت قرمز و مرغ بیشتر است ، برای سنتز تولید هورمونهای تیروئیدی نافع است.
امیدوارم از آموزش آشپزی با این غذاهای دریایی لذت ببرید ما از تجهیزات آشپزخانه فقط از فر استفاده کردیم که خیلی راحت و ساده آشپزی با ماهی درست شد ، نوش جان.