تجهیزات رستوران فست فود

تجهیزات رستوران فست فود کافی شاپ تالار کترینگ هتل

تجهیزات رستوران فست فود

تجهیزات رستوران فست فود کافی شاپ تالار کترینگ هتل

کباب پنیری هند

کباب پنیر هندی تابه ای

کباب پنیر هندی تابه ای

پنیر کبابی پنیر معطر ادویه ای غذای خیلی خوشمزه که هندوستانی هست ، اگر بخواهیم فرهنگ غذایی هند را در یک جمله خلاصه کنیم می توان گفت خوردن غذاهای هندی مانند شیرجه رفتن در دریای ادویجات است شاید شنیده باشید که خوراکی های هندی بسیار تند هستند اما حقیقت این است که فلفل تنها ادویه ای نیست که در این کشور زیاد استفاده می شود بلکه هندی ها عاشق استفاده از همه نوع ادویه هستند.
مواد لازم کباب پنیر تابه ای هندی :
۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم پنیر میتونید از پنیر کبابی استفاده کنید
یک عدد فلفل دلمه ای بزرگ سبز یا زرد یا قرمز
یک عدد گوجه فرنگی بزرگ
یک عدد پیاز بزرگ
برای خواباندن سبزیجات :
۲۵۰ گرم ماست سفت
چهار قاشق غذاخوری آرد نخودچی
½ قاشق چایخوری زردچوبه
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه یا سفید
½ قاشق چایخوری زیره
½ قاشق چایخوری زیره سیاه
½ قاشق چایخوری شنبلیله خشک
۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
۱ قاشق چایخوری پودر زیره
۱ قاشق چایخوری ادویه مخلوط تندوری یا گرام ماسالا
۱ قاشق چایخوری پودر انبه
۱ تا ۲ قاشق فلفل قرمز تند
دو سانت زنجبیل رنده شده
۵ -۶ پر سیر له شده
۳/۴ قاشق چایخوری آبلیمو
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن
۳/۴ قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه کباب هندی

طرز تهیه کباب هندی

طرز تهیه :
ماست رو با چنگال یا هم زن دستی میزنیم تا یکنواخت بشه.
تمام ادویه ها و مواد خواباندن رو با داخل ماست می ریزیم.

غذای هندی با سبزیجات

غذای هندی با سبزیجات

مخلوط ماست رو خوب هم می زنیم.

غذاهای تند و خوشمزه

غذاهای تند و خوشمزه

پنیر و سبزیجات رو به قطعات ۲ -۳ سانتی به شکل مربع خورد می کنیم و در ماست ادویه ای میریزیم.

غذاهای خیابانی هندی

غذاهای خیابانی هندی

مواد رو کاملا به ماست ادویه ای آغشته می کنیم و ۴۵ دقیقه تا ۳ ساعت در یخچال میگذاریم مزه دار شود.

غذاهای پاکستانی

برای هر نوبت سرخ کردن مواد یک قاشق روغن در تابه نچسب می ریزیم و وقتی داغ شد تکه های پنیر و سبزیجات رو درحالی که روشون با خمیر ماست پوشیده شده در روغن سرخ می کنیم.
می تونیم اول به سیخ چوبی بکشیم بعد سرخ کنیم که در این حالت لابه لای سبزیجات خوب سرخ نمیشه مگر اینکه در روغن غوطه ور بشه.

غذاهای هندی با مرغ

وقتی یک طرفشون پخت به آرومی و با احتیاط برمیگردونیم تا طرف دیگه هم سرخ بشه.
دقت کنید پنیر زودتر از سبزیجات سرخ میشه پس پنیرها رو زودتر از تابه بردارید.

پاکورای هندی

تکه های سرخ شده رو در سینی می چینیم بهتره روی کاغذ نذاریم چون پنیرها به کاغذ میچسبه.

داروی کباب هندی

میتونید به همین صورت سرو کنیم یا به سیخ چوبی بکشیم و سرو کنیم.

طرز تهیه کباب کوبیده هندی

معروفترین غذای هندی

معروفترین غذای هندی

میشه موقع سرو مقداری آبلیمو و ادویه روی پنیرها ریخت فکر کنم کمی گشنیز تازه خورد شده هم بد نباشه برای روی سبزیجات

کباب پنیری

کباب پنیری

بعضی از غذاهای هندی آن قدر خوش طعم و ویژه هستند که در هر نقطه ای از دنیا به عنوان غذای هندی شناخته می شوند مثل کباب پنیر که غذای بسیار تند هندوستان که در گذشته مخصوص اشراف بود.
علاوه بر طعم دهنده ها و ادویه ها از ترشیجات نیز زیاد در غذاهای هندی استفاده می شود البته اغلب آن ها را به عنوان طعم دهنده خارج از غذا و یا در کنار غذا به کار می برند.
این آموزش آشپزی نیاز به تجهیزات آشپزخانه خاصی نداره فقط ماهیتابه نیاز دارید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد